Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
saatte 750km hiz
saatte 750km hiz
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİR HIŞIMLA GELDİ GEÇTİ PEH PEH PEH

patlar bu söliyim...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

Bir araç her ne olursa olsun 750 km/sa hıza ulaşıp Savrulmadan, devrilmeden asla ve kella duramaz..
Yer ile temas halinde seyreden motorlu dünya araç hız rekoru 400 küsur km/sa ve adam bu rekoru kırıp arabadan indiğinde Allah'a şükrediyordu yaşadığı için..
Bir de oturun direksiyona çıkın bakalım 140'a 160'a kolay mıymış öyle hız yapmak zabtetmek.. Biliyorum, çünkü ben yaptım..
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yer ile temas halinde seyreden bir motorlu araç için 750 km/saat hız imkansızdır..bu gereksiz aciklama icin cok tsk ederiz:sırıtık::sırıtık:
Bir araç her ne olursa olsun 750 km/sa hıza ulaşıp Savrulmadan, devrilmeden asla ve kella duramaz..
Yer ile temas halinde seyreden motorlu dünya araç hız rekoru 400 küsur km/sa ve adam bu rekoru kırıp arabadan indiğinde Allah'a şükrediyordu yaşadığı için..
Bir de oturun direksiyona çıkın bakalım 140'a 160'a kolay mıymış öyle hız yapmak zabtetmek.. Biliyorum, çünkü ben yaptım..
sen olmasaydin way halimize
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yer ile temas halinde seyreden bir motorlu araç için 750 km/saat hız imkansızdır..bu gereksiz aciklama icin cok tsk ederiz:sırıtık::sırıtık:
sen olmasaydin way halimize
olayi bu boyutlara tasimanin ne anlami war kardesimmmmm:sırıtık:
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi