You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
S.O.S
Mail adresimin değiştirilmesini istiyorum bu unuttuğum sandığım hesap yerine açılan hesabın kapatılmasını istiyorum yeni mail adresimin eski hesapdaki mail adresiyle değiştirilmesini istiyorum lütfenn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-04-2014, Saat:03:57 PM, Düzenleyen: hanzala.
Üye
RE: S.O.S
şöyle söylim şimdi ben bu kullandığım hesapın şifresini hatırlamadım başka hesap açtım sonra ben bu hesabın şifresini hatırladım ama bu seferde mail adresimin şifresini unuttum değiştirmeye çalışıyorum mail adresini diyorki bu adreste birisi var (yani o benim ) yeni açtığım hesap silinirse bende mail adreslerini değiştirirm
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: S.O.S
Çeyrek selaattin admin, rabia, reyyan , sükut yöneticilerimizdir gülücük sanırım bu aralar biraz yoğunlar ..bende bazen bunalıyorum :D tek cevap veren benmişim gibi sanki..benimde işim gücüm var yahu..devlet dairesinde çalışıyom valla..ama mod. İsem hakkınıda vermeliyim..sonrada derler; hep zeynep müdahale ediyo, siliyo, bakıyo ediyo falan fırt..e çünkü ben online'ımm..başla arkadaş olsa idi o ilgilenirdi dimii.. O yokki ben bakıyorumm :/ buda günün " isyaaaaaaaaaan" ı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.