You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

s.a ben geldiiimmmmm

s.a ben geldiiimmmmm

kimya-yı saadet
RE: s.a ben geldiiimmmmm
oo abime bak sn! ... Helal olsun be! Bnde sonuna kadar MİLLİ GÖRĞŞÇÜYÜM!...

haksız bir davada lider olmaktansa;
haklı bir davada zerre olurum daha iyi!

dimi salihbey abi?
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
s.a beyler nasılsınız ben yeni geldim daha kimse i tanımyom herkesi tanımak istyerim :D:D:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: s.a ben geldiiimmmmm
haylaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a beyler nasılsınız ben yeni geldim daha kimse i tanımyom herkesi tanımak istyerim :D:D:D:D:D

öhü öhü a.s hoş geldinde burda sadece beyler yok kardeş gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
iyidost murat burası kız tanışma sitesi değil dini forum sitesi dikkatini çekerim
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: s.a ben geldiiimmmmm
iyidost_murat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam melike ben murat,sizinle tanışmak isterim

Bune be!... Höst ağar ol bakiyim! Nerde bulunduğunun kimlerle birlikte olduğnun farkındamısın snpufs Ya yuh ya afedersiniz arkadaşlar belki haddimi aştım ama bide utanmaz alanade söylüyo! Hepimiz espiri fln yapıp gülsekte heleki yeni gelen bi üyenin destursuz yaptığına bak burası diğer siteler bnzemez kardeşim arkadaş arıyosan yolun açık olsun!...icon
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.