You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Cvp: s.a.
salihbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a. ben salih uzun çankırıdan yeni gördüm forum güzel

salih nbr bende burdayım selamün aleyküm nasılsınız bende yeniyim burda forum güsel çankırı imam hatip lisesi mezunlarından saygılar
HeR SeYi BiLmeNe GeReK YoK,HadDiNi BiL YeTeR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: s.a.
A.S. SALİH VE ŞEKERCİ KARDEŞLER.HOŞ GELDİNİZ.HAYIRLI PAYLAŞIMLARDA BULUNMAK ÜMİDİYLE...
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: s.a.
içinizde salih den başka çankırılı olan yada çankırıda okumul kalmış olan arkadasları tanımak istiorum mahsuru yoksa tabiki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
salih şimdi bu sayfayı biz acmış olsaydık ve CAFER EYİDOĞAN hocam bize yardım etseydi onun sözleriyle bu sayfayı süsleseydik harika olmazmıydı ama onun sözleriyle aklıma geldikce süslerim işallah bu arada söz ettiğim saygı değer hocam su anda afyon da..afyondakilere duyurulur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
arkadaşlar enginle aynı okulda ayrı sınıfta 3 ay okuma fırsatımız oldu siz kendinizi tanıtırmısınız kardeşlerimgülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kendimden bahsedeyim sümeyye isminden hoşlanmayan bu ismi duyduğunda sinirlenen bir yapım var ama herşeyden önce imam hatipli olmak şereftir az da olsa bende imam hatipliyimgülücük
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.