You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyamı yorumlar mısınız?

Rüyamı yorumlar mısınız?

Yeni Üye
Rüyamı yorumlar mısınız?
SelamunAleykum,
Rüyamda sevdiğim kişinin evine ziyarete gitmiştik.
Yeni ev almışlar onu görmek için.
Annemde ev hediyesi olarak 2 tane limonlu tart şeklinde pasta almış.Mutfaklarindaydik annem pastayı açmış bir tanesinide yiyordu.
Bende anneme bu hediyesi olmaz ayıp olur keşke fincan takımı filan alsaydık diyordum birini niye yedin diyordum.
O sırada koridorlarına geçiyorduk.hoşgeldin filan diyorlar.
Camlarının arkasından bakınca bi an sevdiğimi görüyorum
Mavi bir tshirt giymiş o dikkatimi çekiyordu
Şimdiden.yorumunuz için teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Rüyamı yorumlar mısınız?
"Haram sevdada huzur ararsan, huzur sana haram olur." demişler. Bu, rüyanızı tam olarak tabir ediyor.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Aleykümselam Hoşgeldiniz.
Bana biraz bilinçaltı rüyası gibi geldi her rüyaya büyük büyük anlamlar yüklememek gerek. gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ben göreli hareket etmeyi çok seviyorum ,burdada öyle yapacağım.

BANA GÖRE;

rüyanızın tabiri şu: evlilik düşünceleriniz (daha doğrusu istekleriniz) bulunuyor. bunun içinde uğraşı göstermektesiniz ama zamana ihtiyacınız var..ayrıca meşru yolu seçmeniz önerilmektedir.

hatta yaşınızı bilmememe rağmen ben yaşlı olmadığınızı yada genç olduğunuzu düşünüyorum (özellikle dikkatinizi çeken mavi renk,canlı bir renk ise bu isteğinizin kuvvetli olduğunu da gösterir)

NOT: bildiğim kadarıyla rüya ile amel edilmemekte veya edilmesi tavsiye edilmemektedir.

mutlu bir kimse olarak size mutlu bir yaşam diliyorum

selamlar,

blue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.