You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

rüyamda dua okuyorum

rüyamda dua okuyorum

Yeni Üye
rüyamda dua okuyorum
selamın aleyküm nasılsınız arkadaşlar özellikle kolay gelsin allah yar ve yardımcınız olsun allah sizden razı olsun bunca insana yetişmeye çalışıyorsunuz. ben geçen hafta uykumda uyurken rüyamda eski bi bina içinde şekilleri insan gibi ama insandan başka herşey gibi yaratık gibi varlıklarla uğraştım saçı başı dağınık suratları kaymış dişleri dökülü gözleri dönük falan bi onlar beni kovaladı bi ben onları üzerlerine dua okudum ama gerçektede okuduğumu hissettim ve üzerimde bi ağırlık hissettim duaları okutmuyordu bana bir şey engel oluyordu 3 defa nas suresini okudum zorlanarak bir defa elham okudum sonra uyandım ağırlık gitti üzerimden uyanıkkende okudum tekrar uyudum...2 gece öncede uykumda yine dua okumaya başladım rüya yok görüntü sıfır ama üstümde çok fazla ağarlık baskı var dilim dönmüyo dua okurken beynimden devam etmeye uğraşıyorum besmeleyi zoruna çekiyorum kelime-i tevhid falan zoruna çekiyorum sonra birden dökülüyo dua ve ağarlık gidiyo üzerimden...allah rızası için bana bir çare tekrar allah razı olsun...kolay gelsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: rüyamda dua okuyorum
rüya yorumlamak sıkıntılı bir durum ... avam olarak şunu diyebiliriz...ağırlık basmış sizi..herkesin başına gelen rüyalardan..üzerinde takıntı yapılabilecek türden değil...şeytan bizi uyurken de rahat bırakmıyor işte gülücük

uyumadan önce bol bol besmele çekin..hatta dilinizde zikirle dalın uykuya...ve solunuzun üstüne yatmayın...kalp zorlanabiliyor ve bu tür rüyalar kaçınılmaz oluyor
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-07-2015, Saat:09:45 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.