Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Rüyamda 2 Kez Allah'ı Gördüm
Rüyamda 2 Kez Allah'ı Gördüm
![[Resim: ny4qc.gif]](http://s1306.hizliresim.com/1b/9/ny4qc.gif)
Birçok insan peygamber sallallahu aleyhivesselemi gördüğünü söylüyor; elbetteki bunların çoğu peygamber sallallahu aleyhivessellemi görmüyor; gördüğünü zannediyor hatta bir kısmı şeytanı bile görüyor olabilir fakat hadisin manasının sıhhatı ile bunların bir ilintisi yok.
Hadisde geçen ibare ''Şeytanın peygamber sallallahu aleyhivesselemin suretine giremeyeceğidir.'' fakat bu demek değildir ki şeytan başka bir surete girip de kendisini peygamber olarak tanıtmasın!
Bu nedenle avam da yanlış bir algı var diye bunun hadislerden kaynaklandığını düşünmek ve şerhlerini okumamak bir hatadır.
Sad kardeşin sitedeki tavrı maruftur. Onun samimi olduğu açıktır, o yüzden şahsen banlanmasını tasvip etmiyorum. Onun reaksiyonu hurafeleredir, bazen frekanslar karışıyor olsada bu atmosferin bulanıklığından ve herkes gibi öğrenme aşamasındaki süreçten kaynaklanmaktadır...
Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;
Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Neymis banlarmisim banladin eline ne gecti belkide guzellikle konussan yanlisi da var ise geri adim atabilirdi.Sad kardesimizin burada yargisiz infaz var bitti bu kadar !
Buraya gelenlerin bilgi açılmasından söz ediyorsanız zaten Sad'a gelene kadar birçok yorum bir çok düşünceden işe başlamanız daha doğru olurdu.
Gereksiz bi inat ve anlaşamamazlık olmuş sizinki.
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;
Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi