You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyamda 2 Kez Allah'ı Gördüm

Rüyamda 2 Kez Allah'ı Gördüm

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Rüyamda 2 Kez Allah'ı Gördüm
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-04-2013, Saat:01:21 PM, Düzenleyen: Sâd.
هل أنا حقاً أنا ؟
Sad kardeşim, senin anladığın algı doğru fakat hadis okumaların detaysız olduğu için insanlardaki yanlış algının hadisden kaynaklandığını sanmışsın.
Birçok insan peygamber sallallahu aleyhivesselemi gördüğünü söylüyor; elbetteki bunların çoğu peygamber sallallahu aleyhivessellemi görmüyor; gördüğünü zannediyor hatta bir kısmı şeytanı bile görüyor olabilir fakat hadisin manasının sıhhatı ile bunların bir ilintisi yok.

Hadisde geçen ibare ''Şeytanın peygamber sallallahu aleyhivesselemin suretine giremeyeceğidir.'' fakat bu demek değildir ki şeytan başka bir surete girip de kendisini peygamber olarak tanıtmasın!
Bu nedenle avam da yanlış bir algı var diye bunun hadislerden kaynaklandığını düşünmek ve şerhlerini okumamak bir hatadır.

Sad kardeşin sitedeki tavrı maruftur. Onun samimi olduğu açıktır, o yüzden şahsen banlanmasını tasvip etmiyorum. Onun reaksiyonu hurafeleredir, bazen frekanslar karışıyor olsada bu atmosferin bulanıklığından ve herkes gibi öğrenme aşamasındaki süreçten kaynaklanmaktadır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Her sey iyi guzelde Omer Musabin da artist artist konusmasina gerek yoktur sanirim.
Neymis banlarmisim banladin eline ne gecti belkide guzellikle konussan yanlisi da var ise geri adim atabilirdi.Sad kardesimizin burada yargisiz infaz var bitti bu kadar !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Sad konusunda kalemşör haklı. Sad hiçbir islami bilgiyi yanlış aktarmaya çalışmamış, sadece hurefelere karşı çıkmış bunu yanlışlığını anlatmaya çalışmış ki olması gereken de bu.
Buraya gelenlerin bilgi açılmasından söz ediyorsanız zaten Sad'a gelene kadar birçok yorum bir çok düşünceden işe başlamanız daha doğru olurdu.
Gereksiz bi inat ve anlaşamamazlık olmuş sizinki.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Sad'ı biraz tanırım kıymetli kardeşimizdir.
Forum kurallarını uygulamada yöneticiler insiyatif sahibidir sebepini yönetici kardeşimiz açıklamış bu yüzden konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.Selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.