You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyalar Beni Bunaltıyor

Rüyalar Beni Bunaltıyor

...Revan...
Rüyalar Beni Bunaltıyor
Küçüklükten beri tuhaf rüyalar görüyorum. Rüyalarımda hep uyuduğum ortamı görüyorum. Küçükken eşyalar üzerime üzerime gelirdi ve beni bunaltırdı. Bir ara bu durum kesildi. Simdi her şeye yeniden başladım. Ama bu sefer daha farklı her kabus görmeden önce vücudum bir uyuşuyor sonra rüya görmeye başlıyorum. Cumartesi günü gördüğüm rüyada ayni ortam ve ben sürekli sure okuyorum. Anne diye sesleniyorum sesim çıkmıyor çıktığı zaman ise annem bana kızıyor. Tam rüya bitti derken yine bir rüyanın içindeyim. Rüya içinde rüya görüyorum. Bu gün ise gördüğüm rüya farklıydı ben bizim evin yatak odası kısmından hiç haz almam ve orayı gördüm. Bu sefer rüyayı gördükten sonra feci bir şekilde vücudum uyuştu. Mevzuyu hocaya açtığımdan herhangi bir hastalığın var mı dediğinde yok dedim. Son iki gündür uykusuz geçiyor gecelerim. Bunalıyorum yahu.. annemde görürmüş bu tur rüyalar. Simdi bu durumu açıklayabilecek olan var mi?
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Rüyalar Beni Bunaltıyor
Bunların rüya olmadıklarını,ufak sinirsel bozukluklar olduğunu düşünüyorum nacizane kardeşim..halk arasında ağır basma diye tabir edildiğini biliyorum..geçer inş..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-06-2014, Saat:08:53 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
...Revan...
arkadasim bana stres olduğunu söyledi..
ama kucukken benim ne gibi bir sinirsel durumum olabilir diye dusunuyorum cevap yok...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
o kadar geçmişe gitmeye gerek yok,şimdiki hal desek,okul , aileden uzaklık, çevre, stres yapcak şeymi yok.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bu ara birazz stres sikinti yaptiysan o sebepten olmustur ferahlayinca gecer ins
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yatmadan önce çok fazla şey aklınızdan geçiriyorsanız belki rüyada da bunların devamını yaşıyorsunuzdur

mesela yatmadan ışık da açıksa odadaki eşyalara filan odaklanıyorsanız rüyanızda da odanızı görüyor olabilirsiniz

uyuşmanın sebebi belki kolunuzun üzerine yatmanız filan olabilir

fazla evhama kapılmaya gerek yok bence

yatarken kulağınızda kulaklık bir sohbet dinleyin belki kafanız biraz olsun dağılır
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
her zaman kulakligim kulagimda yatarim...
odaya odaklanmaktan ziyade guzel hayaller kurmayi severim ben...
uyusma meselesine gelince annemde de bu tur durumlar olurmus evlandikten sonra da devam ettigini soyledi.. galiba yilin stresi uzerimde... evham yapmak kesinlikle istemem meseleyi aklimdan cikarmaya calisiyorum zaten ama olan yine de oluyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yattığın yeri değiştir kanepeyi öbür tarafa çevir filan

he şu da var ki uyku saatlerindeki düzensizlik de bu sıkıntıların sebebi olabilir
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
yattigim yeri degistirsemde degisen bir sey olmadigin fark ettim..
evet uykularim duzensizdir ki her zaman duzensizdir tek bu tarz ruyalari gordugum zaman degil...
ben olayi strese vuruyorum artik cunku gercekten son zamanlarda stresliyim.. okul filan bu gun yazili olduk ve ben bos kagit verdim... buyrun size stres sebebi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.