You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rüyada sokak lambası görmek

Yeni Üye
Selamünaleyküm...

Rüyamda eski dönemde ki evlerden birindeydim, ahşap ev büyük pencereler piyano toz ve karanlıktı. Evin genişliği kadar geniş kapısı vardı açıyorum rüzgar esiyor her
Yer karanlık korkarak sokağa çıkıyorum iki köşede sokak lambası yanmıyor koşup gidiyorum bir tanesinin yanına sallıyorum vuruyorum yanıyor. Diğerine gidiyorum yaktığım lamba yanıp sönmeye başlıyor durup tereddüt ediyorum ne yapsam diye.
Ordan başka bir rüyaya atlıyorum arkadaşım vapura bırakmamı istiyor benimde onunla gelmemi istiyor bende denizden korktuğum için olmaz diyorum zorluyorlar biniyorum vapur denizden değil karadan gidiyor yokuş çıkıyor hatta.
Kafama takıldı yorumlarsanız çok sevinirim imla
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: Rüyada sokak lambası görmek
İzlediğiniz bir filmin etkisinde kalmış olabilir misiniz acaba gülücük piyano, karanlık, toz, şato tarzı bir ev yada malikane
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah hayr etsin inş...
kendisine yorum ilmi verilen kardeşlerimiz varsa sizlere yardimci olacaklardır inş...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Rüyayı en doğru bir şekilde yorumlamak için o rüya sahibinin yaşantısını, bulunduğu hali bilmek gerekir.Yakınlarından biri daha iyi yorumlar diye düşünüyorum.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
masallah herkes bu ara bize geliyo ruya tabir etmeye ruya tabirleri sitesini gectikgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.