You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

rüyada badem görmek

rüyada badem görmek

Yeni Üye
rüyada badem görmek
rüyamda gerçek hayatta hamile olmayan iş arkadaşımı 7 8 aylık hamile olarak görüyorum badem alıyorum ve yiyorum kuruyemiş olarak badem ona da ikram ediyorum ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: rüyada badem görmek
Afiyet olsun severiz bademi gülücük benimde gecen gün rüyamda kafama silah dayıyorlardı çok fazla takılmamak Lazım her gördüğümüz rüyaya
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
son zamanlarda gördüğüm rüyaları anlatsam sayfalar yetmez...gülücük

en güzeli anlatmamak..ALLAH tan hayır dilemek...çok merak ediyorsanız google da biraz araştırın en azından merakınız gider..ben öyle yapıyorum

her sabah geliyorum rüyada şunu görmek bunu görmek ne demek diye araştırıyorum :D
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ama çok rüya görüyorum

mesela rüyada yeni doğmuş konuşan oğlan bebek ne demek :D gelde merak etme
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Ooo ben sana hemen yorumlayım abla
Gönül ehli birisi benim hakkımda da aynı böyle bir rüya Görmüş yorumlamıştı..

Çok istediğin bir kısmet iş yada maddi yada manevi olay gerçekleşecek lakin baya bi bekletecek seni gülücük çok sabretmen Lazım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
biz doğduğumuzdan beri sabır ediyoruz hayata karşı kardeşim ..o yüzden rahatım biz sabrı doğuştan öğrendik yani..:D

peki biri sana mavi oyalı güzel bir tülbent gönderilince neye yorumlarsın ..gönderen kişinin tükkanın önünde bir sürü plastik sarı terlik varsa bu da patronunsa..diğer bir kişiye siyah bir örtü göndermişse gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Buna benzer bir rüya bende görmüştüm gülücük

Gönderen kişiden birçok şey öğreneceksiniz bu ilim olur Hayat'la ilgili Şeyler olur ama muhakkak ki size bir çok şey öğretecek yada şöyle deyim siz ondan çok şey öğreneceksiniz..

Siyah tülbent ise tepkisini çeken hatır koyduğu biri olabilir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.