You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

RÜŞVET VE BOŞANMA

RÜŞVET VE BOŞANMA

Yeni Üye
RÜŞVET VE BOŞANMA
ArkadaŞlar merhaba,
kocam İŞİnden Çikarildi.kendİne bİr İŞ aÇti ama İŞlerİ İyİ gİtmeyİnce rÜŞvet vererek İŞ almak zorunda kaldi.pazarlama yapiyor.rakİp fİrmalarin hepsİ aliciya rÜŞvet verİyor.kocamda vermezse İŞ alamiyor.enÇok rÜŞvetİ veren İŞİ aliyor.
Ben bu yaŞima kadar hİÇ haram yemedİm,dÜrÜstlÜĞÜmden tavİz vermedİm
kocamin kazandiĞi para haram.
Ne yapmam gerekİyor nolur yardim edİn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-04-2012, Saat:01:10 PM, Düzenleyen: dila06.
Yeni Üye
RE: RÜŞVET VE BOŞANMA
kocam haram kazandığı için bende haram yemiş olacakmıyım? tabiki olacağım diye düşünüyorum ama bi ihtimal öyle değilse diye sormak istedim.lütfen bana bi cevap verin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
NEDEN BUKADAR İLGİSİZ KALDINIZ ANLAMADIM.CEVABI ÇOKMU ZOR.BOŞANMALISIN DİYEMEDİĞİNİZ İÇİN Mİ CEVAP VERMİYORSUNUZ.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hümeyra
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
evet sizde haram yemiş oluyorsunuz malesef ama ben daha detaylı öğrenmek içn bunu hocama sorayım inşallah..
zira boşanmak allahın en sevmediği helaldir, inşallah hayırlı bir yol çıkar ailenizin önüne..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konuya yorum yazarken ınternetım gıttı ve bı daha da donemedım ozur dılerımüzgün
arkadasın da dedıgı gıbı konu bıraz fetvaya gırıyor ve bu durum bızı asıyor.
bu konuyu ehlıne danısıp cevabını sıze ıletecegım ınsaAllah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.