You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhların Anlaşması Ezeldedir

Ruhların Anlaşması Ezeldedir

Profesör
RE: Ruhların Anlaşması Ezeldedir
Kalu belada Ruhların, daha ruhlar alemindeyken birbirlerini görüp tanımları.
Birde söyle durum olabilir. bir ruhun bağlandığı frekans gibi..aynı frenkansa giren ruhlar birbirlerini severler..Allah en iyisini bilir...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ayette yazan neyse o zeyneb , kuranı aç oku bana ruhlar diye tek bir tane kelime ver . ervah kelimesi kuranda yok . zaten herkesin ruhu bir , Allah ın emrinden olan ruh herkeste var . hepimiz ruhta biriz zaten .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2014, Saat:11:57 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Uzman
Zeynep boşuna demiyorum bu şeytan insanların aklını karıştırıyor,kimse beni dinlemiyor, bunun simgesinden bile belli haç resimleri , ateis logosu filan , bu kişiden kesinlikle uzak durun

Bunun logosunu görünce bile midem bulanıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2014, Saat:11:59 PM, Düzenleyen: Ahmed1.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.