You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ronaldo'ya Filistin soruşturması

Üye
Geçtiğimiz hafta 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Portekiz ile İsrail'in berabere kaldığı maçta Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, formasını isteyen İsrailli futbolcuyu reddetmişti. Bu olayın akabinde ise "katillerle forma değiştirmem" dediği bunun üzerine ünlü futbolcunun UEFA tarafından 'Yahudi düşmanlığı' ile suçlanarak hakkında soruşturma açtığı öğrenildi.

FİLİSTİN'E YARDIM ETMİŞTİ

2012’de Altın Ayakkabı’yı kazanan Cristiano Ronaldo’nun, 1.5 milyon Euro değerindeki bu ödülü Gazze’deki Filistinli çocuklara yardım amaçlı kullandığı iddia edilmişti.

Ronaldo’nun ayakkabılarından elde ettiği gelirin bir kısmını da Gazze’deki çocuklara yardım eden vakıflara bağışladığı biliniyor.
Bazen insana tek gereken 20 saniyelik deli cesaretidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ronaldo'ya Filistin soruşturması
Allah onu islamla şereflendirsin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.