You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

REYYANIN EVİ BASTIK BU GÜNNN:)

(...)
EVET HEMEN ANLATMAYA BAŞLIM MERAK EDENLER MUHAKKAK VARDIRgülücük

SON Bİ KAÇ HAFTADIR DEVAMLI GİTMEK İSTEDİĞİMİZ AMA BİR TÜRLÜ GİDEMEDİĞİMİZ KİŞİTongueNAMI DEĞER REYYANgülücükSONUNDA CİTTUKgülücük

GERÇİ GİDENLER SADECE BEN VE HAVVATongueZEHRA SORCAM SANA HESABINI BU EKİŞİNNsopa

NEYSE BİZİM BURDAN REYYANA GİTMEK BAYAĞ Bİ KOLAYMIŞ KISA YOLCULUĞUN ARDINDAN VARDIK BİZİM DELİNİN EVİNEE

GAYET SICAK BİR KARŞILAMA OLDU GEREK YENGELERİ GEREK ANNESİ

ÇOK SICAK KARŞILADILAR BİZİgülücük

HELEKİ BEŞİKKERTMEMİM BOYNUMA Bİ ATLAYIŞI VARDIIITongueEEE GÖRDÜ BEN GİBİ GÜZEL KIZIgülücük

GERÇİ ARADA REYYANIN KOMŞU KIZI ARAMIZA GİRDİ AMA OKUDUM ÜFLEDİM GİTTİ KIZ SONRAAkarizm

ANNEMDE BİZLEYDİ TABİ ONUDA UNUTMAYALIM BİZ LAZ İNSANI İŞTE SICAK KANLI MAHLUKLARIZ HEMEN KAYNAŞTILARRTongue

REYYAN ORDA DEMEDİM AMA KUSURA BAKMA MENÜ ZAYIFTII

AMA İŞTE HASTALIĞINA VERİYORUMMgülücük

MENÜYÜDE SÖYLİM HEMEN

TİRAMİSU,KURABİYE,HAVUÇ SALATASI,KARNIBAHARLA TAVUKLU BİİDE VARDI İLK KEZ YEDİM AMA TADI GÜZELDİ

CANIM ARKİM BENİM LAHMACUN SEVDİĞİMİ BİLİY BİDE BENİM İÇİN LAHMACUN YAPTIRMIŞŞ AŞKIM BENİMMrosegul

NEYSE YEMEK MUHABBETİNİDE ANLATTIM GELELİM BU HAVVYA ANAM BU KIZIN AĞZINDAN LAFI CIMBIZLAN ALCAN DELİ ETTİ BENİgülücükBİZİ DAHA DOĞRUSU

SONRAA Bİ DEDİKODU KAZANI KAYNATTIK HAKKINIZI HELAL EDİN HEPİNİZDEN KONUŞTUKgülücük

SONRA ELİŞİ MUHABBETİ OLDU TABİ EMİNE TEYZE DEDİ BERABER Bİ DÜKKAN AÇIN DEDİ FİKİR VERDİ BİZE HADİ BBAKALIM HAYIRLISI

BU GİDİŞLE BOL ORTAKLI Bİ DÜKKAN AÇÇAM BENNgülücük

ANAM BAYAĞĞ UZUN OLDUU HEE ONLARA ANLATCAK BİŞE BIRAKMADIMMM

EN GÜZEL YANIDAAAA BEŞİKKERTMEME KAVUŞTUM İLK TOHUMLARI EKTİK OLUMLU ELEKTİRİK ALDI BENDEN BELLİYDİgülücükHADİ BAKALIM HAYIRLISI BENDEN BU KADAR GERİSİNİ ONLAR ANLATSINNgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: REYYANIN EVİ BASTIK BU GÜNNN:)
ay gül gül öldüm kahkaha yok kı oyle bısey cocuk buna yüz vermedi kahkaha onun gözü bendeydı bı kere gülücük tabı ben bı salaklık yapıp reyyanlara tok gıttım Tongue ama bıdaha kı sefere 3 gun yemek yemıcem :D reyo delik deşikti garıbım gülücük hersey ıcın saol askummm ahu dudu recelın senı cok sevıyı Tongue

Pişman değilim Yine Olsa Yine Yaparım :D (hep söylemek ıstemısımdır bu nerden cıktı demeyın Tongue gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ne diyon kızım sennnTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gercekler acıdır Tongue hadı ıtıraf et gülücük cocugun gözü bi bendeydi gülücük bide anandakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
işte annemden çekinde çocukk korkusundan bana yanaşmadııgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bı kere sen cocugun teyzesı sayılırsın gülücük aramıza gırme bızım yas farkımız daha az Tongue konusmayı ogrensın sana teyze dedırtıcem ona :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
kızım moda artık kadının büyük olmasıı ben in sen autTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
tamam hadı pes ettım Tongue al senın olsun Tongue ben zaten buldum kendıme boyu boyuma huyu huyuma :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
heh şöyle çekil git aramızdannngülücükzati okız deli etti beni sarıçıyanngülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
yakısıklı cocugun talıbı cok napalım anam Tongue katlanıcaksın gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.