You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: reyyan
bende aslıdna daha çok olumsuz düşüncelerimi yazmak isterdim fakat reyyan için gerçekten hiç bi olumsuz taraf göremedim tanıdığım kadarıyla ama bazen bi uyuzluğu tutar bide yemekleri hep kendi başına yerler sahrayla ikisi pis boğazlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
beni besleyin kilo almam lazım ekrem...

bu arada bana sıra geldimi kötü bi düşünce bulursan görüşücem senlenTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: reyyan
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:perşembe günü görürsüngülücük

üzgünüzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: reyyan
hakkımdaki güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler gerçekten bu kadar iyimiyim bilemiyorum ama gülücük

şu varki burdaki arkadaşlığı samimiyeti hiç bir yerde bulamam hepinizi çok seviyorum iyiSmileiyiSmile

ekrem sanada ayrıca teşekkürler iyiki bu siteyi kurmuşsunuz ve iyiki ben bu foruma üyeyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
şaka yaptık reyyan sen aslında bu değilsin kalbin kırılmasın diye herkese yalan söylettimTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
nihahahah gülücük su gune kadar bende ıyı dusunuorum reyyan hakkında ama bısey oldu ve butun dusuncelerım degıstı bır anda..onun ıcın haksızlık yapan bırısı demek ıstıorum..böğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-05-2008, Saat:12:14 PM, Düzenleyen: gwts.
Kayıtsız
YAPMIŞIMDIR DOĞRU KULUZ SONUÇTA İSTEMEDEN KIRMIŞ OLABİLİRİZ DİMİ CİCİM gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
BEN KİMSEYİ BİLEREK KIRMAM EMİN OLABİLİRSİN EĞER KIRILDIĞIN Bİ DURUM VARSA HAKKINI HELAL ET
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.