You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...Revan...
RE: Revan
İlk oy veren ben olacağım abdulvedud'a. Ayın üyesi olursa. :D
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2014, Saat:09:48 PM, Düzenleyen: Revan.
Kıdemli Üye
Dostlar dikkat edin yönetici bana baskı ve tehdit uyguluyor nerde bu forum kanunları nerde bu forum sakinleri Big GrinBig Grin nerde bu devlet nerde bu millet Big GrinBig GrinBig Grin
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
revan sen arada kaynama
git soruları cevapla :D

burda devlet millet benim abdulvedud :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Şimdilik bu kadar. gülücük
insanlarla iletişimin nasıldır? İçten olduğumu düşünüyorum.

güler yüzlü müsün? Sinirli anımda bile gülebilirim.

ağlar mısın? ağlarsan neden? Evet. Ben de var olup da haberi olmayanlara… Gidenlere… Yanımda olup da beni üzenlere…

hiç unutamadığın en kötü günün? En kötü günüm yok benim. Çünkü kötü günleri hatırlamam.

hiç unutamadığın en mutlu günün? Küçükken pamuk şeker almışlardı. İşte o zaman dünyanın en mutlu insanı bendim.

mutluluk senin için ne ifade ediyor? En küçük şeylerden bile mutlu olabilirim. Arkadaşımın çikolatanın küçük bir parçasını bile vermesi beni mutlu eder.
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2014, Saat:10:47 PM, Düzenleyen: Revan.
Kıdemli Üye
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
kimler için nelerden vazgeçersin taviz verirsin? Benim için değerli olan kişilere beni doğru yolumdan ayırmayacak şekilde her türlü tavizi veririm.

hayat felsefen nedir? Yaşamak hayatı boş geçirmek değildir. Sana yaşama hakkını veren Allah’a kulluk vazifeni yerine getirebilmektir.

iki yolun var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdin? Hmm… Kariyer sahibi olmak gibi bir hedefim yoktur.Aşka gelince hep suskunum…

yaptığın en büyük çılgınlık? Çılgınlık mı? Bilemiyorum. İlla yapmışımdır ama hatırlamıyorum.

Hiç gün batımını izledin mi? Her güneşin batışında ömründen bir günün gidişi seni üzüyor mu? Evimizin damından bir çok kez izledim. Her gün batımını izlediğimden ömrümden bir günün gidişine değil de geçen bir ömrümün daha boş geçtiğine üzülürüm.

Hayatta en cok kıymet verdiğin? Hayatta en çok sevdiklerime kıymet veririm.

bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersin? Sabrım tükenip çok canım sıkılırsa vazgeçerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-02-2014, Saat:09:42 PM, Düzenleyen: Revan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.