Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Revan
Revan

nerde bu devlet nerde bu millet 

Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

insanlarla iletişimin nasıldır? İçten olduğumu düşünüyorum.
güler yüzlü müsün? Sinirli anımda bile gülebilirim.
ağlar mısın? ağlarsan neden? Evet. Ben de var olup da haberi olmayanlara… Gidenlere… Yanımda olup da beni üzenlere…
hiç unutamadığın en kötü günün? En kötü günüm yok benim. Çünkü kötü günleri hatırlamam.
hiç unutamadığın en mutlu günün? Küçükken pamuk şeker almışlardı. İşte o zaman dünyanın en mutlu insanı bendim.
mutluluk senin için ne ifade ediyor? En küçük şeylerden bile mutlu olabilirim. Arkadaşımın çikolatanın küçük bir parçasını bile vermesi beni mutlu eder.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.
hayat felsefen nedir? Yaşamak hayatı boş geçirmek değildir. Sana yaşama hakkını veren Allah’a kulluk vazifeni yerine getirebilmektir.
iki yolun var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdin? Hmm… Kariyer sahibi olmak gibi bir hedefim yoktur.Aşka gelince hep suskunum…
yaptığın en büyük çılgınlık? Çılgınlık mı? Bilemiyorum. İlla yapmışımdır ama hatırlamıyorum.
Hiç gün batımını izledin mi? Her güneşin batışında ömründen bir günün gidişi seni üzüyor mu? Evimizin damından bir çok kez izledim. Her gün batımını izlediğimden ömrümden bir günün gidişine değil de geçen bir ömrümün daha boş geçtiğine üzülürüm.
Hayatta en cok kıymet verdiğin? Hayatta en çok sevdiklerime kıymet veririm.
bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersin? Sabrım tükenip çok canım sıkılırsa vazgeçerim.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi