You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ResuLallaha(sav) özLem..

ResuLallaha(sav) özLem..

Profesör
ResuLallaha(sav) özLem..

[Resim: bilvanisliyiz_gulkokulumelmasekeriiyesh4.jpg]
Bismillahirrahmanirrahim

Esselatü Vesselamü Aleyke ya Resûlullah!

Esselatü Vesselamü Aleyke ya Habiballah!

Ya Resulallah(sav) biLmemki ne cesaretLe yazmaya niyetLendim...hangi kelimelere sıgdırırım seni hangi dilde yazarım aşkını,güzelliğini,özlemini...sen bilirsin Ey Habiballah(sav),sen anlarsın beni , benim gibi gönlü yanıkları...yanık kokusu gelirmi sana kadar? o kadar yanmışızmı ki Medinene gelmeye yüzümüz olsun..yarın senin doğum günün...yarın senin dünyaya gelişinin yıl dönümü...yarın putların yıkıldığı günün yıl dönümü...yarın senin Meleklerin ellerinde dünyaya gelişinin yıl dönümü...yarın dünyanın gül kokusuyla bezenmesinin yıl dönümü...yarın dünyanın bir anlam bulmasının yıl dönümü...yarın rebiulevvelin 12 si, yarın işte yarın...yarın...

Ve yarın bir aşk başlar..AŞK... aşk'ın en anlamlısı başlar..en güzeli, en gerçeği, en yakışanı...AŞK bir insana bu kadarmı yakışır Habiballah (sav)...

Nasıl konuşurdun Ya Resulullah,(sav) nasıldı sesin, nasıl gülerdin, nasıl yürürdün,nasıl otururdun,nasıl ağlardınSad parmakların,ellerin,gözlerin,saçların nasıldı...sen geçerken gül kokusu nasıl dagılırdı etrafa,arkandan nasıl hayran hayran izlerdi seni ehli beytin, ashabın...sen girince mescide nasıl sevinirdi Bilalin ...seni üzenlere nasıl hiddetlenirdi Ömerin,nasıl aglardı seninle Ebubekirin,nasıl dertleşirdin Haticenle,nasıl okşardın Fatımanı.nasıl oynardın Hasan ile Huseyinle...nasıl yaşardın YaResulallah (sav) nasıl sevinir,nasıl hüzünlenirdin...yetimlik çok dokunurmuydu sana,çok ağlarmıydın babasızlığına...çokmu acırdı kalbin birisi baba dediginde...çokmu özlerdin anneni,özledikçe tek AŞKına mı sıgınırdın tek onamı dökerdin içini...bir Allah'a (cc)mı aglardın Ya Nebi...çokmu yalnız kaldın,çokmu hor görüldün,çokmu üzdüLer,çokmu ezdiler,çokmu kırıldın ya Resulum..(sav).Sen üzülme sen ki dünyalara bedelsin...Senki kainatın yaratılış sebebisin...senki teri gül kokan Resulsun(sav)..senki övülmeye en layık kişisin...sen Allah(cc)ın Habibisin..(sav).sen bütün gönüllere ilaçsın Resulum...(sav) bak yine tutuldum,kaldım öylece yazamıyorum,anlatamıyorum,yetmiyor kelimeler,yetmiyor ifadeler...

ey Rabbimin insanlığa lutfu.ey güzeller güzeli,ey aşkLarın en aşkı,en özlemlerin en özlemi,ey gönülleri yakan Resulum,(sav) ey Mekkenin bitanesi,ey Medinenin gülü, ey en güzel kelimelerin yetmedigi,
Yarın doğum günün...yarın insanlığın doğum günü....ey gül terine kurban olduğum yarın senin doğum günün...yarın bayram,yarın bayramımız...yarın yine seni anacağız, yine sana salat selam göndereceğiz kabul buyur olurmu...

Bir kez gelseydin rüyama belki dururdu kalbim...bir kez görseydm gül cemalini belki daha çok artardı hasretim...bir kez gelebilseydim Medinene belki daha çok atardı kalbim sevinçten...
Veda hutben geldi aklıma..ashabının gözü yaş doluydu,nasıl bir acıydı kalplerindeki kimbilir...

işte ayrıLık vakti...

Ve Cebrail (as) geldi yanına..dediki "Ya Muhammed(sav) Azrail (as) kapıda ve Allah (cc) buyuruyorki sor habibime dünyada kalmak istiyormu? yoksa yanıma mı gelmek istiyor eğer iznin olursa Azrail(as) alacak canını"... ilk kez ve son kez bir kuldan izin istedi bir melek...Sen müsade ettin girdi Azrail(as) en hafif en yumuşak şekilde aldı gül ruhunu bedeninden...Sevgiline kavuşma heyecanı, Dosta kavuşma mutlulugu içinde Resulum(sav) teslim etti canını asıl sahibine...bu ne güzel bir kavuşma,bu ne acı bir veda...
Nasıl yıkıldı ömerin Resulum(sav) ona kim öldü derse boynunu vururum diye haykırdı...Fatıman gülemedi bir daha...Aişen hüzünlerin en büyüğünü yaşadı...Sen ise AŞK'ına kavuşmanın sevinci içinde meleklerin kucağında yükseldin cennetin en güzel yerine...Rabbinin söz verdiği Makam_ı Mahmuta...

Ve ehli beytin geldi sırayLa yanına,sonra ashabın..en önde dostun Ebubekir öptüler seni,bir daha öptüler...sonra bir daha,bir daha...baktılar son kez yüzüne...acıyla,özlemle,hasretle.sevgiyle,AŞK'la...baktılar...baktılar...en zor ayrılık...en acı ayrılık..vasiyetin üzerine Ali geLdi son görevini yaptı...Ve Sen gittin...kavuştun Sevgiline, kavuştun AŞK'ına...geride kaldık Ya Resulum..(sav)...ardında yetim kaldık....acıyla,özlemle,aşkınla biçare kaldık..
O gittikten sonra ne oldu ey Medine, nasıl dindirdin özlemini,,,ya Aişe söyle nasıl bastırdın içindeki Resul aşkını, ya Fatıma söyle ne olur çileni, derdini, hasretini ya Bilal,ya Ömer,ya Osman,ya Ebubekir,ya Ali söyleyin ne olurSad ...
o yokken nasıl doldurdunuz içinizdeki boşluğu..
anlatın şimdi Ey ashab içinizdeki yangını...onsuzluğun acısını...haykırın dünyaya ağlaya ağlaya gözyaşlarınız sel olup aksın...söyleyin hangi söz anlatır ey ümmeti Muhammed, hangi kalem yazar, hangi dil söyler,hangi resim anlatır bu acıyı...bu özlemi, bu sevgiyi...
...
Ey Resulum(sav) çok özledik...sevginle,hasretinle yanan kalpler seni bekliyor...çok özledik Habibim (sav) ümmetin seni çok özledi...kardeşlerin seni çok özledi...Sen yetimlerin babasısın ... yetimlerin seni çok özledi...

EYY EN GÜZEL SEVGİLİ,

GÜLLERİN EFENDİSİ...EFENDİM....

Doğum günün kutLu oLsun

Esselatü Vesselamü Aleyke ya Resûlullah!

Esselatü Vesselam Aleyke ya Habiballah!
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-09-2010, Saat:01:33 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
Profesör
RE: ResuLallaha(sav) özLem..
mevlid kandili için yazılmış bir yazıydı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
heidi var ya....
allah razı olsun
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
cümlemizden peterim

neden yarım bıraktın ki sözünü (

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.