You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rep Değerlendirme Mesajları İle İlgili

Acemi Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar.

Nacizane bir öneride bulunmak istiyorum. Gördüm ki rep değerlendirme mesajlarını bütün üyeler okuyabiliyor. Benim önerim rep mesajlarını rep alan üye ve yönetim hariç diğer üyeler okuyamasın.

Teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-05-2011, Saat:05:58 PM, Düzenleyen: _Abdullah_.
ⓢüⓟⓔⓡ üⓨⓔ
RE: Rep Değerlendirme Mesajları İle İlgili
Ondan bahsetmediğinizi biliyorum da benim anlattığım özel bir şeyse özel mesaj hakkınız var diyorum..
Böyle bir durumun da bir sakıncası yok bence..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet bu konuda aslında abdullah ile hemfikirim ama burada sistem öyle...değişirse admin değiştirebilir tabi
bu arada melek özel mesaj kapalı ablası aylardır kullanılmıyor eger acil bir ihtiyac olursa mail adreslerinden ulaşıyoruz...o sebeple kayıt olurken , herzaman kullandıgınız mail adresini yazmamışsanız değiştirmeniz iyi olur cünkü size ulaşmak istersek özel olarak, mailinize yazmak zorundayız geçerli ve sürekli kullandıgınız mail adresi olmazsa size ulaşamıyoruz malesef...bunu herkes için söylemiş olayım bu konu üzerinden
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok yok açılmıcak o böyle bundan sonra melek
ben tşk ederim...hem bilgilendirmek görevimiz biliyorsun ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
A.selam...Bende şaşırdım bu konuda açıkcası replerin ardından verilen yorumu okumak kime ne fayda sağlar ki..Evet özel msj sisteminin kapalı olması çok iyi bir şey..Üyeleri kontrol altında tutmak adına ama reple ilgili olaya anlam veremedim..gülücük

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Lida öyle deme sağlayana sağlıyor :D Eee replerimizdeki konuşmalardan takip ediyorlar bizi :p :D
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.