You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

>>> Renkli Röportaj Ecrin & Huda-nurf <<<

>>> Renkli Röportaj Ecrin & Huda-nurf <<<

&quot; HACI &quot;
RE: >>> Renkli Röportaj Ecrin & Huda-nurf <<<
çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı...değerli katılımlarınız için gülücük

evet reyyancım karışık ve biraz renkli olsun istedim her zaman aynı düzende gidilmemeli arada ufak tefek de olsa değişiklik yapılmalı....ben de eleştirecegm kamera arkası bi kaç arkadaşımla konuştum onlara da söyledim sizlere de söyleyeyim...ifadesiz oldugu için ve sordugum sorularla ilgili ikinci bir cümle kurmadığım için biraz resmi gibi duruyor ama öncesinde çok eglendiğimiz bir röportaj oldu gülücük zamanım yoktu daha farklı bir değişim yapacaktım ama bunu bile inanın zor ekledim...begenileriniz benim için altın değerindedir çok teşekkürler hepinize utanmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
benım kı kadar olmamıs Big Grin zuahauhau ama genede guzel

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
.OK RENKLİ GÜZEL OLMUŞŞ BEN YAPARIM KANKAM BENİM SORULARIMI KIRAMAZ BEN YAPACAMM GÖRÜŞÜRZ ECRİNN KİM DAHA İNATMIŞd:Big GrinBig Grinhani bana da yapıodun laa bak beni kandırdın alacan olsun kızTongue

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-12-2009, Saat:05:13 PM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.
&quot; HACI &quot;
sen söylemedin ki bana benle röportaj yap diye yoksa önce sana sorardım sorularımı güzelim....ama şundan emin ol ki benle röportaj yapmak biraz zordur karizm torpil yapmam kimseye Rolleyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
bu kız inat
kıs yoksa sen keçi sütümü içtin:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.