You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Reklam Objesi Kadınlar

Reklam Objesi Kadınlar

Administrator
Reklam Objesi Kadınlar
Otomobil reklamında kadın, motorsiklet reklamında kadın, traş bıçağı traş köpüğü reklamında kadın, daha niceleri, otomobil lastiği reklamında kadın, sakız reklamında kadın v.s....
Kadının dişiliğini kullanarak millet malını pazarlama telaşında.

Kadını reklam aracı olarak gören bu zihniyetten kadınlar niçin şikayet etmezler sizce?

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
RE: Reklam Objesi Kadınlar
biz biraz sakin bi milletiz bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyoruz .....genelde tabi.....aslında yılan gizli gizli dokunuyo ama biz görmezden geliyoruz ne yazık ki..allah sonumuzu hayretsin..............
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
erkek egemen bir toplum olunca... sorunun cevabı ortaya çıkıyor bence. çok iğrenç konular bunlar, ben fazla fikir beyan etmek istemiyorum
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
kadınlar da erkeklerin ağzının içine düşüyor. neyse konuşturma beni :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
aferin :D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Hanımlar bu durumdan memnun olmasa kimse zorla çıkaramaz herhalde lastik reklamına..Ne için çıkıldığını, yöneticilerin neden hanımları tercih ettiğini hepimiz biliyoruz..Kadının dişiliğinin lastik tekerleğini pazarlama adına nasıl bir yararı vardır...Kullananlara sormak gerek..
Konu için teşekkürler abi..gülücük

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
batıl sistemin kadına hak verme adı altında kadını köleleştirmesinin sonucu olarak bunları yaşıyoruz ama durum olarak kadının cahiliyye dönemindekilerden farkı yok.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.