You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
rehineler serbest
IŞİD'in elinde rehin bulunan 49 Türk vatandaşı Türkiye'ye getirildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, IŞİD tarafından alıkonulan Musul Başkonsolosu ve 48 çalışanının bu sabah saat 05.00 sıralarda ülkemize giriş yaptığını söyledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bu gece sabaha karşı vatandaşlarımızı aldık ve ülkemize getirdik. Sabaha karşı saat yarım sularında ilk temaslarımız yoğunlaştı ve sabah 05.00'de de ülkemize geldiler. Gece boyu yakından takip ettik gelişmeleri, biraz önce Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik. Bu mutlu olay hepimizi güzel bir sabaha hazırladı" dedi.

AHMET DAVUTOĞLU ZİYARETİ YARIM KESTİ

Bakü'deki porgramını yarıda kesen Davutoğlu, ''Ben de biraz sonra Bakü'den ayrılarak, vatandaşlarımızla, başta başkonsolosumuz olmak üzere bütün kardeşlerimizle kucaklaşmak üzere ülkemize döneceğim. Şu anda rehinelerimiz sınırdan girdiler, Urfa'ya doğru hareket halindeler. Ben de buradan doğrudan Urfa'ya gideceğim, rehinelerimizle buluşacağım'' ifadelerini kullandı.

sabah haberlerde izledik..Ailelerine ne mutlu gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: rehineler serbest
hangi konuda ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Yani bütün kimliğimizi bir tarafa bırakıp dışarıdan bağımsız olayları incelersek türkiye ırak ta bir savaşa girmek istemiyor dünya basını türkiyeyi bundan sebeb ışıda destekci olarak görüyordu türkiyede her seferinde rehinleri mantıklı olarak bahane ederk kendini haklı duruma getiriyordu tamda bir savaş arifesinde rehineler neden serbest bırakıldı ışıd şunu bilmiyormu rehinler serbest kalırsa türkiyenin diğer güçlere yardım edeçeğini
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Türkiye diğer güçlere yardım etmeyecek diye düşünüyorum..türkiye tehlike altında değil..bize bir müdahale saldırı olmadığı sürece türkiye savaşa girmez
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
istediklerini görsünler..Türkiye elinden geleni yapıyor..müslüman değil diye ayrım yapmadan kapılarını sınırda açıyor..bu yeterince bir destektir..

türkiye bilmiyormu ki ...müslümanı öldüren esad için filistin için destek istediğinde dış güçler ne kadar destek verdi...müslümanlar öldürülürken kılları kıpırdamadı şimdi ne oldu...güneşe tapan kişiler için mi türkiye savaşa girecek...girerse hata yapar bu benim düşüncem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
mesele güneşe tapanlar için savaşa girmek değil madem ışıd bir tehlike dünya için ve senin sınırında sende gel taşın altına elini sok türkiye diyorlar sonuçta nato üyesi bi şekilde müdayim olucak işte benim kafam orda karışıtı neden rehinler şimdi serbest bırakıldı veya kurtarıldı zamanla görücez inşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
herşeyin hayırlısı..vardır bir pazarlık..belkide işid o taşın altına elini sokmayacaksın diye anlaşarak rehinleri bıraktı bilemeyiz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Konuşmak isteyen her halukarda konuşur.
Rehineler öldeydi başka türlü dır dır ederlerdi.
Kurtuldular bu sefer başka yorumlar yapılacak
Her ağzı olup konusani kaale almamak lazım
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.