CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende güldüm sizezenginin malı züürtün cenesini yorarmış hesabı
![]()
Havalara girme hemen ne kazandın sanki Ramazan davulu mu
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
1 (5.88%)
demem o ki inş. bi daha ki sefer siz kazanırsınız

tebrikler cesses
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh biz kimseden oy istemedik
isteseydim şu anda birinci olurdum merak etme
bak dmaarıma basma inat edersem senın oldugun bundan sonrakı yarısmaya katılırım ama bu sfer hodri meyden
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuru bi ekmek bile olsa o kuru ekmek bi başarıdan geliyodemem o ki inş. bi daha ki sefer siz kazanırsınız
dip not : tabi ben katılmazsam

ilçıkar:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheh biz kimseden oy istemedik
isteseydim şu anda birinci olurdum merak etme
bak dmaarıma basma inat edersem senın oldugun bundan sonrakı yarısmaya katılırım ama bu sfer hodri meyden
ne yani ben oy mu istedim onu mu demek istiyorsun _????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.