Babamı kaybedeli 3 ay oldu ve tabiki özlem duygusu arttı.Babamın mezarının başına gitsem benim geldiğimi hissedebilir mi hatta görebilir mi ? köye gittiğimde bir kişiden başında değil ayak kısmında dur boynu ağrır dedi.Babamın köye defnettik biz başka şehirdeyiz bizim üzüntülü olduğumuzu , sevinçli olduğumuzu hisseder mi yada ona bir şekilde iletilir mi ?
Son zamanlarda özlem arttıkça rüyalarıma girmeye başladı , hani bilimsel olarak bakıldığında bilinçaltında kalanları görüyorsun diyorlar ama dinimizde rüyaların bir anlamı ve yeri var mı ?
İçimde son zamanlarda bir korku oldu babam 44 yaşında vefaat etti ben 16 yaşındayım onun 44 yaşındaki halini hatırlıyorum.Allah ömür verirde bende 44 yaşına gelirsem yaşlılık halini bilmiyorum ahirette nasıl göreceğim onu ? arkadaşımmış gibi aynı yaştamı göreceğim yoksa nasıl olacak ?
Son olarak onun ruhu için elime geçtikçe yasin okuyorum , yasinin duasınımı okumalıyım yoksa uzun olan bölümünümü okulamalıyım.Birde onun ruhu için başka hangi duaları okuyabilir başka neler yapabilirim ?
Kişisel yorumlarınızı yazarsanız sevinirim birçok sitede kopyala yapıştır yapmışlar.
Allah Razı Olsun.
temizliğinizi güzelliğinizi koruyun inşallah