You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
rahman'a gitti....
hayırlı aksamlar arkadaslar
bugün hayata umutla bakan bi arkadsımı bi kardesimi kaybettim
yani anlayacagınız hayata baglı bir gül daha koptu..
kendisi 16 yasındaydı... ve trafik kazasında kaybettik
tek istegim bu arkasımızı dualarınızda yer vermenizdir
o kadar üzgünüm ki burda anlamsız konuşmuş olabilirim bu yüzden affedin
hepiniz ALLAH'a emanet olun
selametle kalın..
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa, rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: rahman'a gitti....
ALLAH RAHMET EYLESİN::::::
YOK ANLAMSIZ DEĞİL SENDE YANLIZ DEĞİLSİN DUA İLE YAZIYORUM SANA BU YAZIMI::::::::
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Eğer bir gün dünya ya ait çok büyük bir derdin olursa, rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim çok büyük bir rabbim var de!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2009, Saat:10:31 PM, Düzenleyen: karanfil.
kimya-yı saadet
Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun inşaAllah.
Çokta gençmiş ya. Günahı bile yoktur onun=(
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
başin sagolsun... ALLAH rahmet eylesin üzgün ALLAH im kendi rahmetiyle muamele etsin kardeşim inşallah...dualarimzda olcak o gencecik kardeşimiz dua edecegim rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2009, Saat:10:48 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
" HACI "
ahh bitanem senn arkadaşn benmde hepimiznde kardeşidir...Allah sabırlar versin inşaallah...güzel RABBIM hepimizn günahlarını affetsin ona da rahmetiyle muamele eylesin inşaallah....onun şuan duaya ihtiyacı olur ben dua ederim minik kardeşime...canım bu arada Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem efendimiz şöyle buyuruyor aklımızda bulunsun...

"Ölülerinize, "Lâ ilâhe illallah"ı telkin edin!"

"E'zemellahu ecrekum ve ehsene âzaekum ve ğefere limeyyitikum"

"Allah ecrinizi artırsın, taziyenizi en güzeli etsin ve ölünüzü bağışlasın"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
estf..bildiklerimi söylemek boynumun borcudur tüm kardeşlerim için...inşaallah bugüzel dualar onun şefaatine vesile olur...o da bizler de bu güzel dualardan istifadeleniriz canım ALLAH büyük sabırlar versin tekrar...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.