You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Rabbimize Dua(Bir kere oku)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Yâ rabbi! Sen benim rabbimsin, ben ise senin kulunum. Sen herseyi Yaraticisin, ben ise yaratilanim. Sen rizik verensin, ben ise rizik alanim. Sen mülkün sahibisin, ben ise kölenim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise âciz ve zelîlim. sen zenginsin, ben ise sana muhtacim. Sen ezelî dirisin, ben ise ölüme mahkûmum, sen bakisin, ben ise fânîyim. sen kerem sahibisin, ben ise kötülenmeye lâyigim. Sen iyilik yapansin, ben ise kötülük isleyenim. Sen affedicisin, ben ise günahkârim. Sen büyüksün, ben ise hakirim. Sen kuvvet sahibisin, ben ise zaîfim. sen verensin, ben ise isteyenim. Sen emniyet verensin, ben ise korkanim, Sen cömertsin, ben ise dua edenim.
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Rahmetinle benim günahlarimi affet. Suçlarimi bagisla.Amin.

Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: Rabbimize Dua(Bir kere oku)
Amin
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Rabbimize Dua(Bir kere oku)
AMİN...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.