You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RABBİM...
Rabbim bi insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bi insan olsun ve beni öle bi insana sevdir kio insanın kalbinde sen olasın ki bende onun kalbinde seninle olayım.
Rabbim beni öyle bi insanla bulustur ki benden önce onunla buluasn sen olasın,onunla el ele tutustuğumuzda ikmizin elinin üzerinde senini elin olsun
Rabbim bana öyle bir eş ver ki gözleri cennete açılan iki pencere olsun,ben o gözlerden sana bakayım onula öyle bi yolda yürüyelim ki klavuzumuz sen olasın
Rabbim öyle sevgi ver ki sevgimizden hz.Muhammed(sav)sevinsin...

AMİN..
HAYATTA EN ACI SEY BİR GÜN MERHABA DİYEN ELLERİN ELVEDA DİE AYRILMASIDIR..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: RABBİM...
Amin kardeşim saolrosegul
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
can fezAm
güzel olan sevgili değil sevgili olan güzeldir....
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.

.....''seni..''' seviyorum ''can'' ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
amiiiiiiiinnnnnnn inşaallah ALLAH sana ve diger kardeşlerime istediginiz gibi bir eş nasip etsin........gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.