Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kız olsun o hep markete gitsin gelmesin
forumda bi huzur bi huzur sorma be
by_physicist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
şaşkın şaşkın bakıyorum yaw ne oldu valla nereye gittiler

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:by_physicist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma nın ailesi rusyada yaşadığı için onları görmeye gitti Qbra da bize oraya gittiğini söyledi ve kayıplara karıştı 3 5 tane rus sipariş etmiştim getirirse anlicam ki gerçekten gitmiş

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:by_physicist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kartalizma nın ailesi rusyada yaşadığı için onları görmeye gitti Qbra da bize oraya gittiğini söyledi ve kayıplara karıştı 3 5 tane rus sipariş etmiştim getirirse anlicam ki gerçekten gitmiş
kızım bizim siparişleri karışıtırır bu gelince takas ederiz artık
dostunun düşmanını bilsin dimi yaaaaaaaaaaa ((((ŞAKA)))))
seyfonun tlf bende de var :Dbildir kardeşim:Dne güzel hahahahaha:Dama yinede özleniyolar gerçekten:DALLAH devamlı ayrılıklar vermesin aile gibi bu site ya :Diyi ki tesadüfen buldum bi siteyi gerçi ALLAH İN İŞİ TESEDÜF OLAMAZ
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.