You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Provakatörler iş Başında

Provakatörler iş Başında

Acemi Üye
Provakatörler iş Başında
İlmi Araştırmalar Vakfı üyeleri olduklarını belirten bir grup dün Anayasa Mahkemesi önüne geldi. Grup adına basın açıklamasını okuyan vakfın başkanı Mehmet Pamak, Anayasa Mahkemesi’nin türban kararının hukuk dışı keyfi ve ideolojik olduğunu söyledi.
[Resim: 070620080023006203307_3.jpg]
Protestocular, daha önce hiçbir göstericinin yaklaştırılmadığı Anayasa Mahkemesi’nin önüne türbanla yapılmış siyah çelenk bıraktı. Eylemciler, sık sık tekbir getirdi.

Bu arada Anayasa Mahkemesi önünde önlemler artırıldı. Mahkeme çevresinde güvenlik önlemi alan polis sayısı iki katına çıkarıldı. Mahkemenin bulunduğu bölgeye ring ekipler takviye edildi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Provakatörler iş Başında
özür diliyorum yanlış anlaşılma oldu yanlış yorum yaptım himmmmmmgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-06-2008, Saat:04:24 PM, Düzenleyen: ce'e.
Acemi Üye
@nükleik asit
ne demek istedin anlamadım,anlayışımı bağışla.
Dünyadaki Tüm Zulûmleri Bitirmeden Müslümana Uyku Haramdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
@DreamTürk

Hiç de provakatif değil,dünyanın heryerinde halkların protesto özgürlüğü vardır.
Ayrıca maksatlarının hiç de kötü olmadıgını biliyorum,onlar enazından islamı duyarlılıga sahip olarak ve nefislerini zorlayarak zalime karşı çıkmışlar senin gibi oturdugun yerden müslüman olduklarını iddia etmemişler,bunu eylemlerine dökmüşler.İslam insanların kalplerinde hapsedilmiş bir din değildir,bir hayat nizamıdır.Hem de nizamlar üstü bir nizam.
Dünyadaki Tüm Zulûmleri Bitirmeden Müslümana Uyku Haramdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-06-2008, Saat:07:20 PM, Düzenleyen: NanoTech.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Provakatörler iş Başında
NanoTech Adlı Kullanıcıdan Alıntı:@DreamTürk

Hiç de provakatif değil,dünyanın heryerinde halkların protesto özgürlüğü vardır.
Ayrıca maksatlarının hiç de kötü olmadıgını biliyorum,onlar enazından islamı duyarlılıga sahip olarak ve nefislerini zorlayarak zalime karşı çıkmışlar senin gibi oturdugun yerden müslüman olduklarını iddia etmemişler,bunu eylemlerine dökmüşler.İslam insanların kalplerinde hapsedilmiş bir din değildir,bir hayat nizamıdır.Hem de nizamlar üstü bir nizam.

alkışSmilealkışSmilealkışSmilealkışSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Provakatörler iş Başında
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlmi Araştırmalar Vakfı üyeleri olduklarını belirten bir grup dün Anayasa Mahkemesi önüne geldi. Grup adına basın açıklamasını okuyan vakfın başkanı Mehmet Pamak, Anayasa Mahkemesi’nin türban kararının hukuk dışı keyfi ve ideolojik olduğunu söyledi.
Protestocular, daha önce hiçbir göstericinin yaklaştırılmadığı Anayasa Mahkemesi’nin önüne türbanla yapılmış siyah çelenk bıraktı. Eylemciler, sık sık tekbir getirdi.

Bu arada Anayasa Mahkemesi önünde önlemler artırıldı. Mahkeme çevresinde güvenlik önlemi alan polis sayısı iki katına çıkarıldı. Mahkemenin bulunduğu bölgeye ring ekipler takviye edildi.

kimin provakatör olduğunu çok iyi biliyoruz biz canım boşuna kendini yorma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Dreamtürk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlmi Araştırmalar Vakfı üyeleri olduklarını belirten bir grup dün Anayasa Mahkemesi önüne geldi. Grup adına basın açıklamasını okuyan vakfın başkanı Mehmet Pamak, Anayasa Mahkemesi’nin türban kararının hukuk dışı keyfi ve ideolojik olduğunu söyledi.

Hakikaten bizim Forum' u Demokrasi ve fikr özgürlüğü anlayışı konusunda takdir ediyorum...

Müslüman mahallesinde salyongaz satışına bile...
Höşgörüyle yaklaşıyor...

yanlış anlaşılmasın bunu destekliyorum. herkes, düşüncesini, özgürce açıklasın...
fikr özgürlüğünü, hakaret olmadığı sürece, destekliyorum..

Bu hoşgörüsünü, Resmi ideolojinin İkonu'nun eleştirisi ve Paganizm ve Totem'e tapanların, inananlarının eleştirisi konusunda da görmek isteriz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2008, Saat:01:14 AM, Düzenleyen: seminal.
provakasyon olması için bir taşkınlık olması lazım

nerde taşkınlık nerde bir olumsuz hareket bu olayda dreamtürk...

tekbir den mi rahatsız oldun yoksa
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

kimin provakatör olduğunu çok iyi biliyoruz biz canım boşuna kendini yorma

ben de tam bunu düşünüyorudm işte hahahagülücük)

beğenmeyen karşısında fikrini açıklamak provokatörlükse

dreamtrk sen de u forumun provakotörü sayılman gerekir hahahagülücük)
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Bu tarz provakatörlerin sonuna kadar arkasındayım..

Terörist derseniz en azılı terörist olurum..

Gerici derseniz 600'lü yıllara kadar gericiyim..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.