Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
PKK lılara şehit diyen Yılmaz Erdoğan ve ailesini protesto ediyoruz
PKK lılara şehit diyen Yılmaz Erdoğan ve ailesini protesto ediyoruz
Konuyu açan kardeş bi zahmet yazarsa memnun olurum.
Baya olmuş konu açılalı ama öğrenmek istiyorum.
Şahsen ben Yılmaz Erdoğan'ın duruşuna ve eserlerine minnettarım..
Neden nasıl gibi afallayarak okuyor olabilirsiniz şu an itibariyle..
Sizler Pkk - Kürt sorununun dibine inmeden, sağ-sol konusunu iyice kavramadan, sadece resmi-yasal gazete ve televizyondaki eylem ve söylemlerden hareketle bir takım şiirlerle, türkülerle "asacaz, kesecez, sokacaz, çıkaracaz, hesap soracaz." diyerek kendinizi psikolojik olarak tatmin edersiniz..
Şurada yorum yapmış kaç kişi PKK'nın doğuşuna, gelişimine, yayılışına baktı, kaç kişi araştırdı, okudu, yazdı, çizdi ?
Ben söyleyeyim, hiç biriniz yapmadınız, siz; hafızanızın çalışıp kayıtlarını yerleştirmeye başladığı yaşlar itibarıyla televizyonlarda pkk terör örgütünü duydunuz, gazetelerde de pkk terör örgütünü okudunuz.. Ve bir çoğunuz da o örgütün liderinin ismini anca yakalandıktan sonra Abdullah Öcalan olduğunu öğrendi..
Yılmaz Erdoğan sizler gibi sloganik bir biçimde saldırı ve savunmada bulunmuyor, sebebini sonucunu açıklıyor..
neticeten; acınacak bir durum..
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Şahsen ben Yılmaz Erdoğan'ın duruşuna ve eserlerine minnettarım..
Neden nasıl gibi afallayarak okuyor olabilirsiniz şu an itibariyle..
Sizler Pkk - Kürt sorununun dibine inmeden, sağ-sol konusunu iyice kavramadan, sadece resmi-yasal gazete ve televizyondaki eylem ve söylemlerden hareketle bir takım şiirlerle, türkülerle "asacaz, kesecez, sokacaz, çıkaracaz, hesap soracaz." diyerek kendinizi psikolojik olarak tatmin edersiniz..
Şurada yorum yapmış kaç kişi PKK'nın doğuşuna, gelişimine, yayılışına baktı, kaç kişi araştırdı, okudu, yazdı, çizdi ?
Ben söyleyeyim, hiç biriniz yapmadınız, siz; hafızanızın çalışıp kayıtlarını yerleştirmeye başladığı yaşlar itibarıyla televizyonlarda pkk terör örgütünü duydunuz, gazetelerde de pkk terör örgütünü okudunuz.. Ve bir çoğunuz da o örgütün liderinin ismini anca yakalandıktan sonra Abdullah Öcalan olduğunu öğrendi..
Yılmaz Erdoğan sizler gibi sloganik bir biçimde saldırı ve savunmada bulunmuyor, sebebini sonucunu açıklıyor..
neticeten; acınacak bir durum..
Dolayısıyla ben bu protesto edenleri protesto ediyor, kendisine buradan minnettar olduğumu duyuruyorum.
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi