You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Peygamberim
bence sorularını biraz gözden geçir. garipseyen tek ben değilim. yukarda ''paygamber kendi işini kendisi yapardı'' gibi bir ifade kullandım. sen bunu her işi kendisi yapardı şeklinde anladın sonra üzerine başka sorular bina ettin. yanlış anladığına dikkat çektiğim halde hala aynısını soruyorsun. ben de haliyle ''köleler cinternet cafeye giderlerdi'' derim, yani.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kardeşim gece gece amacın ne..?
neyin veya kimin avukatlığına soyundun acaba..icon
Forumda paylaşılacak tartışılacak konu kalmamış gibi millet işi gücü bırakmış sana cevp yetiştirmeye çalışıyor...Big Grin
Artık gereksiz ve faydasız taartışmaları bıraksak da diğer konulara yoğunlaşsak nasıl olur..?
Kizgin

Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
pergeli önce sabitle sonra sor. son yazdığın yazıdaki mana ile öncesinde yazdıkların arasında sıradağlar kadar fark var. soru bölümüne köleler ne iş yaparlardı şeklinde başlık açarsan gerekli cevap gelir. ama burada konuyu sabote ediyorsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kölelerin ne yidiğinin içtiğinin tasası akşam akşam san mı düştü...
Elbet rabbim onlarada bir yerlerden rızık yollamıştır...
Seni beni tüm insanları aç bırakmadığı gibiBig Grin

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2013, Saat:01:45 AM, Düzenleyen: Redkit.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.