You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Peygamber ve Sünnete Olan İhtiyaç

Peygamber ve Sünnete Olan İhtiyaç

Profesör
RE: Peygamber ve Sünnete Olan İhtiyaç
Allah hamd olsun ki bu dinin ne kadar aziz olduğunu ve aziz peygamberin kıymet ve değerini bu gece bir kez daha anladım.
Rabbim sana hamd olsun...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
elez ;

hadislere göre namaz kılmayı anlat ? fakat tek bir namaz kılınışı vereceksin hadislerden buyur ? benim kurandaki verdiğim ayetler dışında namazda mezheblerde ittifak ver ? komik oluyorsun elez .

daha çok kurana bağladın beni elez , çünkü delilin yok . mezheblerin namazda toptan bir ittifakı yok çünkü , olsa delilini yazardın .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-06-2014, Saat:10:59 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Profesör
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
yav he he demeyle olmuyor işte , ben delilleri yazdım kurandaki namaza dair ayetlerin bir çoğunu paylaştım , sen hadis namazı açıklar diyorsun , buyur ver bana tek bir namaz kılınış şekli ver hadisten ? mezheblerden tek ibir namz kılınış şekli ver bakalım ; veremiyorsan o senin sorunun . demekki sorun sende , ben sana ayetleri yazdım , sende savunduğunu yaz bakalım .
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sedatsedat bazen düşünüyorum tüm bunlara rağmn hala neden banlanmıyorsun ?! Ciddi ciddi düşünüyorum..Yani illa küfretmen mi gerek bunun için?! Fırsat verilmemeli senin gibi kendincd mana, yorum çıkaranlara ..şu yoktur , bu yoktur diye yazacağına...şuna "ibadeti gözüm yemiyor" de, olsun bitsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Ben konuyu gayette baştan okudum sedatt...
Sadece şu soruyu sormak istiyorum sana sen mezhepsiz misin?
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.