You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Pekmez'in Faydaları...

Pekmez'in Faydaları...

General
Cvp: Pekmez'in Faydaları...
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ayıptır söylememesi bizim küçük bir üzüm bağımız var pekmez de kaynattık annem sürekli ye diyor ben fazla sevmeyenlerdenim ama faydaları için yiyim bari:sırıtık:

Bence bu nimetten faydalan çünkü herkes böyle temiz ve yerinden bulamıyo: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Pekmez'in Faydaları...
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pekmez de dahil reçel falan yiyemiorum.
Sadece wişne reçeli sewerim.gülücük
Tşk abla...

Valla ben kansız olduğum için içmek zorundayım yani öyle bardakla değil kaşıkla yoksa çekilmez de: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Pekmez'in Faydaları...
pekmezi hiç yemedim daha tadını bile bilmem ama bu öğrendikten sonra yemeye gayret edeceğim

ALLAH c.c razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-10-2008, Saat:05:05 AM, Düzenleyen: mumudihaba.
General
Cvp: RE: Pekmez'in Faydaları...
EcRİN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel ve faydalı paylaşım ALLAH razı olsun.

mumudihaba Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pekmezi hiç yemedim daha tadını bile bilmem ama bu öğrendikten sonra yemeye gayret edeceğim

ALLAH c.c razı olsun

Kış için en güzel ilaç bence: ))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ANDIZ PEKMEZİ
Andız pekmezi ise bronşit, öksürük, sarılık, kaşıntı, egzama, mide bulantısı, akciğer, karaciğere faydalı bir pekmezdir.Bütü n pekmez cinslerinde olduğu gibi kan yapıcıdır ve enerji verir.

abim çok öksürüyor pekmez içireyim verdiğin bilgiler iyi oldu ilaçta içemiyor bekmez bari içsin
RABBİM razı olsun senden
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kesinlikle çok faydalı ben kışın içersem hiç hasta olmuyorum,ama hazırları tercih etmiyorum ben temiz elde yapılmış olsa daha iyi sonuç veriyo: ))geçmiş olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.