emrin olur paşam, bak bende sana bi oyun öneriyorum şimdi 'papa pear' bağımlı olduğun oyuna artık hiç bakmazsın bu daha zevkli
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
emrin olur paşam, bak bende sana bi oyun öneriyorum şimdi 'papa pear' bağımlı olduğun oyuna artık hiç bakmazsın bu daha zevkli
söyle, söyle içinde kalmasın.
need for speed filan oynasana
nasıl bırakacağım bu oyunu ya.bırakırsam rahatlarım gibi geliyor ama seviyorum oyunu.bırakırsam ne ile vakit geçiririm bilmiyorum.yerine bir şey bulamıyorum ve oyun için çok emek harcadım.zararlarını biliyorum ama ikna olamıyorum.beni ikna edin :D
kafamı karıştırdın.he bir de pet rescue saga oynadım ama beğenmedim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.