You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

PC KASASI TARİH OLUYOR

PC KASASI TARİH OLUYOR

Profesör
PC KASASI TARİH OLUYOR
Vestel'in yeni ürünü All In One PC ile bilgisayar kasaları tarihe karışıyor.

Kasanın kapladığı yerden tasarruf etme imkanı sunan Vestel All In One PC tüm bilgisayar fonksiyonlarını 19 inç'lik LCD monitörü içinde sunuyor.

Duvara monte edilme özelliği bulunan Vestel All In One PC az yer kapladığı için ofis ve evlerde istenen her yere kolaylıkla yerleştirilebiliyor

[Resim: 46131.jpg]

Her detayında kullanım kolaylığının gözetildiği Vestel All In One PC kablosuz klavyesi ve faresi sayesinde bilgisayarın farklı uzaklıklardan kontrol edilmesine imkan sağlıyor. Ayrıca sessiz tasarımı ile bilgisayarın çalışma sesi neredeyse hiç duyulmuyor.

Vestel All In One PC TV kartı ile kablolu TV kanallarının rahatlıkla izlenmesini sağlıyor. Üründe bulunan 4 USB girişi çoklu bağlantı seçeneği sağlarken çift dahili hoparlör sayesinde ayrı bir hoparlör sistemi bağlantısına ihtiyaç kalmıyor. Vestel All In One PC Intel High Definition Audio teknolojisiyle yüksek kalitede ses çıkışı sağlıyor.

1440 X 900 çözünürlüğü sayesinde aynı anda birden fazla pencere kullanımıyla daha rahat çalışabilme imkanı sunan üründe Microsoft XP Starter Edition İşletim Sistemi ve Intel'in özel merkezi işlem ünitesi ATOM CPU bulunuyor.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: PC KASASI TARİH OLUYOR
Evet bu tarz Pc tasarımları giderek artıyor. İlk başta Apple ın buna benzer bir ürü çıkarttığını duymuştum. Yakında kendi Desktop PC mizi de çantamıza koyup taşıyor olabileceğiz.

İyi Paylaşımlar.
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
vayy cok güzelmiş ama bunun fiyatıda güzeldir:D

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zamanla ucuzlar Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
varmi böyle birsey gülücük
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Şuan ürünün resmini göremiyorum nası lbişey olduğunu falan. Ama geçen gün Teknoloji mağazasında gördüm kasasız pc. Ohoo neler olur neler...
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.