You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Zeynep Ablaya Cevaben
Bazı şeylerin yorumu olmaz...
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel insan.....kalbin güzelmiş senin....Rabbim istikamet üzeri kılsın daima...amin...Allah arzuladığın tüm güzelliklere kavuştursun seni...

selam dua muhabbet güzel insan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Niyetini halis ve temiz tut ki Rabbim kabul etsin.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aklıma hep şu dizeler gelir böyle durumlarda;

"bilesin kavuşmak yoktur islâmlıkta
kavuşan kısmısı ancak gâvurdur. "
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
aslinda hepinizin yorumu ayri ayri deli cevaplarim var. gülücük ama ben genel olarak yazmak istiyorum. Reyyan abla niyetini halis ve temiz tut ki Rabbim kabul etsin demissin. Ben ne kadar niyetimi halis ve temiz tutsamda tek temennim onun benim hayatimdan cikmasi. Eger Rabbim'den senin dedigin gibi bir temenni de bulunsam hem onun hayatini helak etmiş olurum hemde kaldiramayacagim yükümlülükler altina girmiş olrum. Durum sizin sandiginizdan daha farkli ve özel.
Zey abla ne güzel yazmissin. ilk aklima gelen leyla ile mecnun oldu. Leyla mecnuna kavuşabilirdi ama mecnun onu istemedi cünkü mecnun leylada Allah'i bulmuştu.
Yaş itibariyle küçüğüm. Biraz da delilik var bende gülücük olun oldu artik. Haddimi astim biraz bu mevzuda. Utanilacak bir durum yok aslinda. Herkes kaderine kim çizilmişse onunla var olacak ve ben Rabbim'den helakimi değil helalimi isterim. bu mevzuda dualarim kendime değil sizlere. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin. Kalpleriniz en güzel insana isinsin. Ahzab suresinin 35 veya 36 ayetini okuyun, evlilik akti üzerine. Bir evliliğin nasil olmasi gerektigini yaziyor.
selam ve dua ile...
Zey ve reyyan abla bir cevap oldu abla ben daha yazarim. gülücük
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hangi durumdan bahsettiğini tahmin edebiliyorum revan gülücük ve senin asla ve asla bir yanlış içine girmeyecek kadar edepli bir insan olduğunuda..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
revan kardeşim,
bence bu bir sihirli değnektir/sırdır ve konuşulacak bir şey değildir.zira bunun ne harfleri vardır ne tercümesi..bu dili/sırrı ancak gökler anlar...
bu sırrı muhafaza adına en güzeli susmaktır gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İnşallah zaman geçtikçe bu soğuk kanlı duruşunu korusun diyim o zaman
Zamanla kalp kor olunca
Çok zor çoküzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Revan konu başlığını değiştirsek mi acaba :D güncellendikçe strese giriyorum Smile gören benimle ilgili bir durum sanıcak :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Maşallah zeynep ablandan başka herkes yazmış gülücük
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.