You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Patateeeeeees
Askerde kamuflaj yarışması vardır. Herkes çuvallara girecek, komutangelip tekme atacak; onlar da hayvan sesleri çıkaracaklardır; komutanda beğenirse onaylayacaktır. Komutan birinci çuvala vurur. Hav hav hav, komutan aferin der, köpekçuvalı. İkinci çuvala vurur, miyav miyav. Komutan gene beğen

ir. Böyleon onbeş çuval gezer... Hepsi çok iyi taklit yapıyorlardır.En son çuvala vurur ses yok. Daha sert vurur gene ses yok, tekme,tokat, tahta, tüfek, ses yok. Askerlere emir verir iyicene tekmeleyindiye. Çuvaldan kan sızmaya başlıyor. Beş dakika sonra da ince,bitkin bir ses:- Patateeeeeees

ŞAKA

Laz'ın biri, takasının içinde oturmuş, Allah'a yal­ varmaktadır: — Allahum, bu cün tuttuğum ilk paluğu pi fakirevereceğum, der. Ve lâz oltasını atarak beklemeye başlar. Neden sonra oltayı çeker. Bakar ki bir

de ne görsün? Ucunda koskocaman bir balık! — Haçan hiç pu da fakire verulur mu daa! Birden balık bir çırpınışta oltadan kurtulur ve denize atlar. Lâz üzgün ve şaşkın: — Allahum, ben şakacıktan demuştum daa... der.

TİLKİ

Tilki, bir gün başı­nı alır, gezmeye çı­ kar. Köyün mey­ danına varır. Bir duvara çıkar, çev­ reyi seyre dalar. Oradan geçen köy muhtarı şaşırır: — Aaa, bir tilki!.. Köyün hocası camiye giderken duvardaki tilkiyi gö- rür: — Aaa, tilkiye bak!.. Bakkal da oradan geçerken bağırır: — Hay

Allah bir tilki!.. Kahvedekiler merak edip dışarı çıkarlar. Onlar da tilkiyi görünce şaşırırlar: Tilkiyi gördünüz mü? Vallahi bir tilki bu!.. Kalabalık çoğalıp sesler uğultuya dönüşünce tilki or­ mana kaçar. Dişi tilkiye: — Bugün öğle vakti köye indim. Orada herkes benitanıyor, ben hiçbirini tanımıyorum...

Alma Alma

Bir gün nasrettin hoca elma satıyormuş.her gittiğinde alma alma diyormuş.herkeste elmadan bahsetiyor sanmışlar. ve bir a

am gelip bir kilo almış ve elmalar çürük çıkmış.adam gelip hocam bu elmalar çürük demiş. hoca ben sana demedimmi alma alma
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Patateeeeeees
kahkahakahkahakahkaha
eline sağlık canım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.