You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

köyün delisi
RE: PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR
beynin ne olduğunu sen öğren hanımefendi :D olmadığı için yabancı bi nesne olabilir senin için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
şimdi herkezi de böyle yargılamak kötü bi şey ewt bilipte bu sekilde giyinenler için diyecek bi şey var Allah onları ıslah etsin... bide şöyle bi şey var benim yakın bir arkadaşım var ondan örnek vereyim açık bi bayandı ve ibadetlerini güzelce yerine getirmiyordu ama rüyasında gördüğü bazı seylerle toparlanmaya başlamış bu benim hosuma gitti kız arkadası cok fazla yoktu ve olanların durumuda ona bazı seyleri anlatacak düzeyde değildi nitekim gelip bana ara ara sorular sormaya başladı ve bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım... onun yaşantısı ailesi ve çevresininde bi anda böle bi değişikliği kaldıramıycanı oda biliodu. ewt altında pantolon vardı ama artık bası açık değildi... yakası bağrı kapanmıstı ve 2 sene kadar bir süre sonra artık geröekten cok güzek giyinmeye başlamıstı oturusu kalkısı yürüsü bile değişmişti... demek istediğim su dısarıdan bakıpta tüh sunlara demeyelim ilgilenebileceklerimiz varsa onlarla ilgilenelim hiç yapamıyorsak dua edelim Rabbim onlara hidayet nasip eylesin... pilav üstü kuru benzetmeside cok çirkin olmus onları böle yargılıycamıza ellerinden tutmamız lazım derim ben
Degerli bedrin aslanı Kullanicisi Feb 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yahu tamam tesettür başlı başına bir bütündür ve kuranı kerimde ölçüleri bellidir...ama yeni kapanmış birisi kendisi alışana kadar biraz zaman verilmeli herkesi de yargılayıp asamazsınız hemen....hem kötünün kötüsü vardır denir mini etek giyip heryerini belli eden birine bakarak boıl bir pantolon giyip üzerine örtüsünü örten bir bayanı da kimse o kadar kötüleyemez...Bırakın gunahı sevabı Allah ayırd etsin...,Kimse kusura bakmasın ama baştan aşagıya örtünüp agzından gıybet eksik olmayanları da biliyoruz...hiç kimseyi hiçbirşey için kimse kınayamaz ayıplayamaz...
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Sene 2009..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.