Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR
PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR
ikincisi saçmalayanlar saçmalamayı kessinler ki onlar kendilerini bilmekteler
üçücüsü de kabukları değil beyinleri konuşmaya başladığımız gün ilerleyeceğimizi düşünüyorum.. yani sonuçlara değil de sebeplere odaklandığımız gün..tabi öyle bi gün varsa..
ayrıca imam-ı azam'ı aptal görüşlerinize alet etmeyin
açın allahın kitabını okuyun ki okusaydınız o kitabın çağdaş ve çağlar ötesi bir kitap olduğunu anlardınız, ayrıca ayetlerin hangi olay nedeniyle indiğine bakıp sadece o olayı yorumlamak ta ikinci bir saçmalık o olayların hepsi bugün ki meselelere de ışık tutuyor sözün özü tesettür allahın kuranda emrettiği bir farzır nur suresinde ve ahzab suresinde geçiyor eğer msülümansak oradaki emirler sadeec indiği dönemdeki kişileri değil bizi de kapsıyor sevgili kardeşim.
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
sevgili seyithan israiloğulları din adamlarının peşine düştüğü çin helak oldu biliyorsun değil mi?
açın allahın kitabını okuyun ki okusaydınız o kitabın çağdaş ve çağlar ötesi bir kitap olduğunu anlardınız, ayrıca ayetlerin hangi olay nedeniyle indiğine bakıp sadece o olayı yorumlamak ta ikinci bir saçmalık o olayların hepsi bugün ki meselelere de ışık tutuyor sözün özü tesettür allahın kuranda emrettiği bir farzır nur suresinde ve ahzab suresinde geçiyor eğer msülümansak oradaki emirler sadeec indiği dönemdeki kişileri değil bizi de kapsıyor sevgili kardeşim.
[/quote]
Saygıdeğer kardeşim,
Düşüncelerinize SAYGI DUYARIM......
Hiçbir zaman benim gibi düşünmeyenlerin düşüncelerine APTAL DÜŞÜNCE deme APTALLIĞINI da yapmam.
Önce mezhepler kolonunda İAMA-I AZAM başlıklı 5 yazı dizisi getirdim,
devamı yolda , LUTFEN okuyunuz....!!!
VARSA İTİRAZLARINIZ ,LUTFEN YAZINIZ......!!!!
Ben Kur'anı Türkçe tercümesinden okuyup kendi yorumlarımı yaparım.
Ancak, Beyza Bilgin, Süleyman Ateş,Yaşar Nuri Öztürk gibi din
bilginlerinin görüşlerinden de faydalanırım....
Ayrıca:
[quote] israiloğulları din adamlarının peşine düştüğü çin helak oldu biliyorsun değil mi?[/quote]
Cümlenizden hiçbir şey anlamadım...???????
Selam Kardeşim.....
[quote][quote='gülsevrâ' pid='179481' dateline='1264878703']
sevgili seyithan israiloğulları din adamlarının peşine düştüğü çin helak oldu biliyorsun değil mi?
[/quote]
Saygıdeğer kardeşim,
Düşüncelerinize SAYGI DUYARIM......
Hiçbir zaman benim gibi düşünmeyenlerin düşüncelerine APTAL DÜŞÜNCE deme APTALLIĞINI da yapmam.
Önce mezhepler kolonunda İAMA-I AZAM başlıklı 5 yazı dizisi getirdim,
devamı yolda , LUTFEN okuyunuz....!!!
VARSA İTİRAZLARINIZ ,LUTFEN YAZINIZ......!!!!
Ben Kur'anı Türkçe tercümesinden okuyup kendi yorumlarımı yaparım.
Ancak, Beyza Bilgin, Süleyman Ateş,Yaşar Nuri Öztürk gibi din
bilginlerinin görüşlerinden de faydalanırım....
Ayrıca:
[quote] israiloğulları din adamlarının peşine düştüğü çin helak oldu biliyorsun değil mi?
Cümlenizden hiçbir şey anlamadım...???????
Selam Kardeşim.....
[/quote]
bakın yapmışsınız işte büyük konuşmayın

yazı dizinizin de bir kısmını okudum neyle karşılaşacağımı biliyorum ama yine de okuyacağım yalnız birinci yazınızda uyduruk şeyler vardı onu söyleyim.
o faydalanma sözünden ne kastettiğiniz önemli, onlardan bende faydalanıyorum ama allahın araf suresindeki şu ayaetleri üzerlerinde görüp ibret alma anlamında faydalanıyorum
175. Onlara (yahudilere), kendisine ayetlerimizden verdiğimiz ve fakat onlardan sıyrılıp çıkan, o yüzden de şeytanın takibine uğrayan ve sonunda azgınlardan olan kimsenin haberini oku. *
176. Dileseydik elbette onu bu ayetler sayesinde yükseltirdik. Fakat o, dünyaya saplandı ve hevesinin peşine düştü. Onun durumu tıpkı köpeğin durumuna benzer: Üstüne varsan da dilini çıkarıp solur, bıraksan da dilini sarkıtıp solur. İşte ayetlerimizi yalanlayan kavmin durumu böyledir. Kıssayı anlat; belki düşünürler.
177. Âyetlerimizi yalanlayan ve kendilerine zulmetmiş olan kavmin durumu ne kötüdür!
bir de kuranı öyle açıp kendiniz yorumlayamazsınız bi biirr ikincisi de türkçesinden hiç hiç yorumlayamazsınız, çünkü türkçesi kuranın lafzını doğrudan ifade edemez, öyle olsaydı namazda da kurandan tükçe okurduk değil mi ? size bunları ilim diye kim vermiş merak ediyorum doğrusu ?
eğer kuran meali okuyorsanız orada yazar, israiloğullarının alimlerin kitabı(tevratı) elleriyle değiştirdiği ve onların da allahın değil de alimlerin haram dediğine haram helal dediğine helal dedikleri, yani onların peşine düşüp helak oldukları.
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
adını verdim.
İmam hatip mensuplarından, bu din adamlarına hakaretler yağdığını
görüyorum....
YAZIK....Bu tür davranışların İSLAMİYETTE OLMADIĞINI, OLMAMASI
GEREKTİĞİNİ belirtmekle yetineceğim......
Bu tür davranışlar benim islami anlayışıma aykırıdır...
Hepsi bu kadar...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi