You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

Uzman
RE: PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR
kadınıyla erkegiyle hey sizler haydi kendımızden baslayalım...

hey ben..sorun arama sorun cöz ..sorun aramak eger cözmek degılse sanmakı sen faydalısın...

sorun arayan cok ..sorun cözen yok...en buyuk sorun kim hey ben tabıkıde sensın....

sorun sadece kıyafetın mı hey ben....sorunu..tavandan mı halledeyim yoksa taban dan mı..tabandan dersın demı ...o zaman in asagıya bakalım hey..ben oglu ben...hadı çünküsünüde deyim hey be: çünkü faylalı olamıyorsun...
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu insanlar gittikce cığırdan cıkıyo katılıyorum size arkadaşlar
Degerli asKiiTuM_66 Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
teseddürlü olmak.....ne için teseddürlü olmak acaba milletin dikkatini çekmek için mi yokra Rabbin böyle istediği için mi..asıl sorun burda moda tarzında giyimler acaba bunu giysem nasıl olur daha mı güzel olurum düşüncesii hiç düşünmezlermi Allah'ın beğenmesi daha önemli..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
İslamda başörtü die bi şey yoktur... Tesettür vardır.. Yazık yani boşuna örtmesinler başlarına o bez parçasını gülücük
Pantolana gelince bu konuda çok farklı görüşler var. bn pardüsenin altına giyiniyorum.

bn bi bayanın bi bayan pantolonu giyerek bi erkeğe benzediğini düşünmüyorum. bu bnim fikrim sadece, kesin bir bilgiye sahip değilim.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu dinsizlerin uydurduğu bişeydir. İslamda kadının el ve yüzü hariç diğer yerlerini örtmesi farzdır. kuranda başını ört diye bişey yokmuş.Ayet var ama başınızı örtün diye geçmiyor. Kuranda bize namaz kılmamız emrediliyor ama nasıl kılcağımızı peygamberimizden öğrendik ve bunu gibi birçok şeyi buda onun gibi bişey. Ve bunu inkar edende bilmeden dinden çıkmış olur ki çok tehlikeli bişeydir. İnsan aklıyla bile bulabilir zaten günah olup olmayacağını.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her ilahiyat okuyan referansmıdır?Zekeriyya Beyaz da ilahiyat okumuş prof. öğretmenlik yapıyor sözde ilahiyatçı şarlatanın teki bu ve türevleri çoğalıyor bana kalırsa erkekler de örtünmeli bu kadar burunlarını sokacaklarına bizim meselelere birebir içine girip öğrensinler karşıdan fetva vermekle olmuyor Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2010, Saat:01:16 AM, Düzenleyen: Emekli Üye.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.