You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR

Profesör
RE: PaNToloN ÜSTü TüRBaN"""" PiLaV ÜSTü KuRuYa BeNZeR
eğitim yetmiyo herzaman ama çünkü aynı tarzda imamhatiplteki arkadaşlar da giyiyo o dört senede hiç olmazsa bir kere duymuştur bi şekilde mevzusu geçmiştir ama onlarda aynı, bnce bizim sorunumuz bir rasullullahı ve ashabını iyi örnek alamamak, iki onlar öyle yaptı öyle gerekiyordu biz böyle yapıyoruz çünkü böyle gerekiyor(allah korusun) anlaşıyını terkedememek..
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
örtünmedinde bir adabı ver o islamın bayrağı olan örtüyü moda diye giymemek lazım sokaklarda değil sanki defilede yürüyorlar.. Rabbim ıslah etsin.herşeyin bir adabı var değil mi...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ben şahsen böyle bi kızı tanıyıp sorma fırsatı buldum bana dediği şuydu ablamdan alıştım bende ee dedim ailen nasıl ailem ve çevrem çarşaflı dedi bende ona valla böyle yarım yapalı yarım açık olacana çarşaflı olsan inan bundan bin kat iyi dedim zaten çarşaf bol olduğu için kadının vücut hatları belli olmaz.Yani genelde yapan hep dışardan gördüğüyle yapıyor bugün günümüzün gençliği çok özenti olduğu açıkça ortada baktığınızda giyim kıyafet tarzları hep birbirini takip ediyor...
Degerli exelans53 Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
insanlar her zaman biribirlerine özenmişlerdir bu doğaldır ama biz vahyi ve onu örnek alanları iyi örnek alıp birer vahiy örneği olursak, yani doğru örneği doğru şekilde göstersek o zmn bu insanlar böyle giyinmez böyle yaşamaz böyle düşünmez Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
bide şöyle bir durum var sanırsam yeni nesil diyoruz ya hep hani bu yeni nesil bi çoğu sanırım ailesi baskı yapar düşüncesiyle kapanıyor olabilir mi gerçi olamaz yaa kendi rızasıyla kapanan da yarı kapalı yarı açık karışık bi konu yaa insanın içinde bişey olursa onu tam yapar yaa yoksa zaten yapamaz.Ben derim ki bu forumdan herkese çevresinde böyle kardeşlerimiz varsa onları uyaralım doğruyu yapmalarına yardımcı olalım çünkü bu giyim tarzı arttığı sürece başörtüsüne bakış açısı değişcek bu da tehlike demek ki zaten bayadır başladı bu tehlike çanları çalmaya aile yapıları çatırdamasın bu gün cuma hutbesinde şu mevzu vardı sizler evinizde sürekli namaz kılın kuran okuyun dua edin ki sizi o yönden örnek alsınlar eğer bunlar olmazsa aile düzeninde çatırdamalar başlar geçimsizlik ortaya çıkar sonunuda zaten bilioz kolayı olan boşanmak! zaman ilerledikçe sanırım evlilikleri uzun soluklu tutmakta zor gibi ben sevgiyle aşkla evliliklerin uzun soluklu olcanı sanmıyorum tabi bu hepsi için geçerli dğeil sevgisine sadık olan bilinçli bireyler her zaman birlikte olurlar. konuyada konu bağlamış oldum nerdne nasıl geldiysem mazur görün gülücük
Degerli exelans53 Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kapanmanın özü dikkat çekmemektir. Ama şimdiki kapalıların çoğu tam tersi şeklinde kapalı giyiniyolar özellikle genç nesil. Bence inanarak kapanan bi kişi bu şekilde kapanmaz. Sanırım bunlarınki adet gibi bişey
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dejanere her toplumda her millette mevcut müslümanın dejanere olması daha absürttür haliyle batılılaşmanın tırnak içinde -modernleşmenin-ürünü ve kapitalizmin meyveleri... bir de anlamıyorum niçin hep bayanlar gösterilip afişe ediliyor müslüman erkeklerde acınası halde arz-talep meselesi birde bu konu çok geniş tartışılabilir çok su götürür sırf bayanların giyim kuşamına takılmış drurumda kahrolsun kapitalizm!gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.