You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oyunun içinde iddia günah mıdır? (Okumadan günah tabi yazmayın!)

Yeni Üye
Selamun aleyküm dostlar.
Benim sorum Counter Strike isimli oyunda iddia sistemi var. Bu sistemde iddia oynamak günah mıdır diye soracağım ama yazımı sonuna kadar okumadan direk günah filan yazmayın!
Cebinden 5 kuruş çıkmadan oyundaki silahlar ile oynanıyor ve kazanınca da para kazanmıyorsun. Şimdi diyeceksiniz o zaman ne kazancın var. Sadece silah kostümleri. Silahın gücüne de hiçbir etkisi yok yani bu iş yüzünden diğer oyuncuların da önüne geçme gibi bir şey yok. Sadece görünümü daha güzel silahlara sahip oluyorsun. Tabi kaybetme şansımız da var. O yüzden günah mıdır diye sormak istiyorum. Cevaplarınız bekliyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Oyunun içinde iddia günah mıdır? (Okumadan günah tabi yazmayın!)
elle tutulur maddi kazanç olmadığı için basit bir durum gibi görünüyor...yani çok kafaya takılacak bir durum görmüyorum... belki farklı düşünen bilen kardeşlerim vardır..

bende öğrenmiş olurum gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Oyunun içinde iddia günah mıdır? (Okumadan günah tabi yazmayın!)
Evet elle tutulur bir maddi kazancım yok. Kazancım ve kaybedeceğim şeyler sadece oyun içi eşya.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.