You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oyunu ÇözeßiLene HeLaL!

Oyunu ÇözeßiLene HeLaL!

© 9492.698875 ©
RE: Oyunu ÇözeßiLene HeLaL!
biraz oynadım güzel ama zor ifadeyeni yaşam yaratıosun şimsek caktırıp dagdaki kayadan caydalık cıkıo :Dsonra magarada ki çocugu cıkarmayın çıkınca yanıp ölüyo ifadeşimdilik bu kadar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
icon rahmetli oldu çocuk gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
bu nasıl bir oyun anlayamadım ki çözmeye çalışıyorum ama bir sonuç elde edemedim zor bir oyun varmı yapabilen yada anlayan gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sanırım biraz çözdüm gibi. yerde duran şimşek işaretini tıklayıp karşınagelen zeka testini doğru olarak yaptığında yerdeki şimşek işareti açılıyor ve yerden piriz çıkıyor. daha sonra bulutu o pirizin üstüne getirip durduruyoruz ve yerdeki pirizi tıklıyoruz, buluttan fiş aşağıya doğru iniyor ve pirize giriyor. sonra bulut kararıyor ve şimşek çaktırmak istediğin yere getirip tıklıyorsun ben bulutu dağın tepesindeki kayaya getirdim ve şimşek çaktırdım kayanın içinden çaydanlık çıktı daha sonra dağın yanında ufak bir kıvılcım var onu ellemeyin dağın kapısını açmak için oradaki test gibi birşeyide çözüp dağın kapısı nı açıyoruz sonra dağın yanındaki kıvılcımada bulutu üzerine getirip şimşek çaktırıyoruz kıvlcım dağın içine giriyor ve büyük bir ateş yanıyor sonra demlik kaynamaya başlıyor burdan sonrasını çözemedim burada takıldım kaldım gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
oleyyy Smilegülücük çözdüm yeni bir yaşam. baya zordu ama en sonunda nuhun gemisi geliyor ve tüm hayvanlar dışarı çıkıyor ve mutlu mesut bir tablo ortaya çıkıyor gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.