You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oyundaki yazı hakkında bilgi (kabbala veya ibranice) ?

Yeni Üye
Cümleten Selamun Aleyküm arkadaşlar konuya geçeyim hemen 1.5 yıldır oynadığım bir bilgisayar oyunu var ismi ''aion online'' oyundan bazı fotolar aldım bir çeşit mesaj gibi sanki yazılar ya kabbala ile ilgili yada ibranice tam olarak bilmiyorum. Oyunun yapımcı şirketi ncsoft japon yapımcı şirketi ama avrupaya olan dağıtımcısı gameforge(almanya) şimdi sizlerle bu fotoları paylaşıcam lütfen bilgisi olmayan arkadaşlar konuyu saptırmasın icon
cevaplarınızı bekliyorum hayırlı günler...

[Resim: eWER82.jpg]

[Resim: KD9qW6.jpg]

[Resim: xB4gWv.jpg]

[Resim: xAgP8p.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Oyundaki yazı hakkında bilgi (kabbala veya ibranice) ?
bazı kodlamalar ibranice harflere benziyor. özellikle alef ve he kodlamaları göze çarpıyor fakat bence ibranice olmayabilir çünkü benzerlik tam değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
rune sihir harfleriymiş Saskin öğrendim ama bağlaştırmayı yapamadım banada kabala gibi gelmişti
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
İbraniceyi çok iyi bilir ve konuşurum
( fonetik harflerle )
Size bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışacağım,

Harfler ibraniceye benziyor fakat değil
Simgeler ise bu tip pek çok oyunda mevcut
Herhangi bir anlamlarının olmadığı görüşündeyim

Küçük ayrıntılar değiştirilerek anlamsız şekiller ortaya çıkarılmış gibi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-04-2014, Saat:04:01 PM, Düzenleyen: XooX.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.