Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Oy Vermek Küfür Müdür?
Oy Vermek Küfür Müdür?
Biz Dini hayat tarzı olarak benimsemiş, yaşantımıza O'nu referans almış kişileriz. Bizi dinimizden başka ikna edecek başka bir merciide yoktur.Vallahi Vallahi, Kurandan islam dininden daha üstün bir zenginlik olmadığı gibi, Ondan mahrum olmaktan da daha büyük fakirlik yoktur…
Her alanda; hedefimiz ; müslümanların islamlaşması , sloganımız ; inanmak ve bu uğurda mücadele etmektir.. Bizler dediğiniz sebebplerden değil "Eğer Oy Kullanmadığımız İçin Küfür Partileri İktidara Gelirse...Oy Kullanmamak Haramdır.... " sözü gereği oyumuzu din düşmanlarını güçlendirmemek için kullanırız...Şeriati gelir gelmez, o bir süreçtir..şimdiki sürecin gereği , küfrü zayıflatmak, güç kazandırmamaktır..
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Ben oy versem de vermesem de bir yönetici seçilecek ise,
bir yönetici seçilmez ise ülkede karısıklık olacak ya da küfür ehli insanların ülkeyi yönetme riski var ise,
bu durum ben ve benim gibilerin verecekleri ya da vermeyecekleri oy ile belirleniyorsa
niye küfür ehlini başıma amir diye getireyim?
oy kullanmak şeriaate karşı gelmek ise oy kullanmayarak müslümanlara zulmün yolunu açmak küfür değil midir,vebal değil midir?
Allah;Kuran da "düşünmez misiniz" derken aklı baliğ olanları kastederek söylüyor bunu.
Her seçim zamanı "ben oy kullanmayacağım,oy kullanma caiz değildir,küfürdür" deyip kendini çekmek sorumluluk sahibi bir müslümana yakışmaz!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi