You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oy Vermek, Büyük Bir Sorumluluktur

Oy Vermek, Büyük Bir Sorumluluktur

Üye
RE: Oy Vermek, Büyük Bir Sorumluluktur
HEP BÖYLE ÜSTÜ ÖRTÜLÜ KAÇAMAK SÖZLERLE KAÇIÇAKMISIN BEN KIRMAM KIRILMAM KIRARSAMDA ÖZÜRDÜLERİM EVET BEN SABİT FİKİRLİYİM KURAN VE SÜNNETLE ALLAH VE RESULÜ ACIK BİR KAPI BIRAMMAMIŞTIR FİKİR YÜRÜTEYİM KURANDA NEYSE SÜNNETTE NEYSE O FİKRİM SABİT KURAN VE SÜNNET MAİDE 44 GELİNÇE SADCE ORDA GECMİYOR ALSANA BİR SÜRÜ DELİL
Allah ve Rasulü, bir işe hükmettikleri zaman mü‘min bir erkek ve mü‘min bir kadına kendi işlerinde artık seçme hakkı yoktur. Her kim Allah’a ve Rasulü‘ne isyan ederse apaçık bir sapıklıkla sapıtmış olur.” [Ahzâb 36]Sahîh-i Muslim’de ise, Ummü Seleme’den Rasulullah [SallAllahu Aleyhi ve Sellem]‘in şöyle dediği rivâyet edilmiştir:

سَتَكُونُ أُمَرَاءُ. فَتَعْرِفُونَ وَتُنْكِرُونَ. فَمَنْ عَرَفَ بَرِئَ. وَمَنْ أَنْكَرَ سَلِمَ. وَلَكِنْ مَنْ رَضِيَ وَتَابَعَ “Yöneticiler olacaktır. Onları tanıyacaksınız ve reddedeceksiniz. Her kim onları tanırsa berî olur. Her kim onlara karşı çıkarsa selamette olur. Ancak her kim de râzı olur ve tâbi olursa (o başka)!”

“Her kim Allah’ın indirdikleri ile hükmetmezse (yönetmezse), işte onlar fâsıkların ta kendileridir.” [el-Mâ‘ide 47]Aralarında Allah’ın indirdikleri ile hükmet! Sakın onların hevâlarına tâbi olma ve Allah’ın sana indirdiklerinin bir kısmından seni saptırmalarından sakın!” [el-Mâide 49]

AL DAHA NE İSTİYORSUN DAHA NE KOYİM NE SÖYLİM SANA

“Muhakkak ki hüküm ancak Allah’a aittir. O size kendisinden başkasına asla kulluk etmemenizi emretmiştir. İşte dosdoğru dîn budur! Velâkin insanların çoğu bilmezler.” [Yûsuf 40] “Sana ve senden öncekilere indirilenlere îman ettiklerini iddia edenleri görmedin mi? Onlar inkâr etmekle emrolundukları halde Tâğuta muhakemeleşmek istiyorlar. Zaten şeytan da istiyor ki onlar uzak bir sapıklık ile sapıtsınlar.” [en-Nisâ’ 60]

“Muhakkak ki hüküm ancak Allah’a aittir.” [Yûsuf 40]
BEN SANA AYET SÖYLEDİM HEP AMA SEN BANA DAHA OY KULLANMAMIZ GEREKTİGİNE DAİR BİT TANE AYET SÖYLEMEDİN CÜNKÜ BEN ORTALIGI KARIŞTIRIYORUM CÜNKÜ BENİM DÜŞÜNCELRİM SABİT EVET BEN CAHİL BİRİYM BEN ANLAMIYORUM OAZMAN SEN BANA ANLAT GÖSTER Bİ AYETTE AMEL EDEYİM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bana bak güzel kardeşim ne kaçmak ne kaçmaya göz yummak benim işim.

Şunu düşünmen gerekir.

Bu insan beni ve benim gibileri biliyor o yüzden muhatap olmuyor.

Geçen yıl ömrüm sizi gibilerle mücadele etmekle geçti
Hatta bir münazaramızda durum öyle bir hal almıştı ki dayanamayıp beni deli ilan ettiler.
Anlaıdm ki sizin gibilerle münzara yapılmaz.

Nedeni ise bana sadece Cihad ayetlerini getirip delil sunma.
Başka konuda Dar-ul harp konusunda delil sundum git onu oku.
Başta da söyledim ayet hadisleri işlerinize göre kullanmayın.
Son olarak beni ve benim gibileri kafir olarak gördüğünüz den dolayı konuşacak hiiçbirşeyimiz olamaz.
Hatta ki Yahudi ve Hristiyanları bizim gibi müslümanlardan daha üstün gördüğünüzü bizlere değil onlara merhamet gösterdiğinizi en az sizin kadar iyi biliyorum.

Karşıma geçip bak ben ayeti delil sunuyorum sen boş konuşuyosun üstünü örtüyosun deyip beni köşeye sıkıştırarak güya hakllık pozisyonuna giriyorsun.
Aklın varsa benimle münazaraya girmezsin çünkü en sonda sende bana deli der köşene çekilirsin.
Konu uzarsa ortada KAFİRLER diye sözler uçuşup duracak.
Tekrar ediyorum bu konuda konuşmamaya yeminliyim.
Bunuda bozmayada niyetm yok.
Şimdi ne düşünüyorsan düşün beni bağlamaz.
Çünkü İbni Teymmiyeyi okuyup sonradan değişitirilen fikirleri bana doğruymuş gibi sunuyorsunuz bende bunları yiyiyp yutacak hatta kanacak değilim.

Şimdi var git işine kardeşim.

Selametle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
VALLAHA HAKLISIN BENDE BURDA OTURMUŞUM SENLE TARTIŞIYORUM HAŞA VEKALLA BEN KİMSEYE KAFİR DEMİYORUM AC GÖZÜNÜ İYİ OKU BUNLAR CİHAT AYETİ DEGİL NEYSE SEN ÖMRÜNÜ BENİM GİBİLERLE GECİRME DURMAK YOK YOLA DEVAM ET SENİN DÜŞÜNCEN SANA BENİMKİDE BANA BEN İNSNLARIN ALLAHIN HÜKÜMLERİ DIŞINDA HÜKÜM KOYMASINA KURAL KANUN KOYMASINA KARŞIYIM İSLAM ZAHİR OLANA BAKAR KARDEŞİM BEN KİMSENİN İÇİNİ DIŞINI KALBİNİ BİLEMEM HADİ SELAMETLE KALBİNİ KIRDIYSAMDA ÖZÜRDİLERİM HAKKINI HELAL ET
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ömrümü senin gibilerle geçirmeye niyetli olsaydım bu konuda konuşmaya yemin tutmazdım değil mi ?

Sana bir tavsiyem bilmediğin konularda ayet hadisle savaş açma.
Ve ben Milligörüşçü olsam dahi ne bu sistemi savunacak bir halim olur nede onunla amel edecek halim

Ha unutmadan ayetleri delil sunmadan önce Nüzul sebeplerinide araştırmayı unutma.
Allah cc ın dışında kimse kanun koymaya yetkili değil bunuda üstlenecek zaten kimse yok.
Küfrü zalimlerin anayasının hakim olduğu bir ülkede onlara karşı savaş açmadan onu imha edemezsin değil mi ?
Neyse burda kalp kırma durumu yok.
Bana da kafir dedin demiyorum ama konu ilerlerde durum böyle bir hal alır ve o zaman vebal olur.
ya benim yada senin imanın zedelenir.

Daha önce çok yaşadım.

Hadi selametle kardeşim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.