You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oy Vermek, Büyük Bir Sorumluluktur

Oy Vermek, Büyük Bir Sorumluluktur

LoadinG....*
RE: Oy Vermek, Büyük Bir Sorumluluktur
bana ver:D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Geçen hafta Kanal D ekranlarında Genç Bakış proğramında bir ünv öğrencisi şöyle bir soru sormuştu.
İstanbul'u ahlak şehri yapacağız diye bir afişinizi gördüm burda bahsettitiğiniz Ahlakı islam dinin ahlakından mı yoksa Türkiye cumhuriyetinin çağdaş laik olan sisteminden mi alacaksınız ?

Sayın Kurtulmuş'un cevabı ise Din insan ahlakını ve yapısını besleyen bir
oluşumdur.
Tabi daha geniş bir açıklama yapıldı .
Sizce burda açıkça bir beyanat yok mu da kılıf bulma derdine düşsünler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-03-2009, Saat:02:55 PM, Düzenleyen: DeRiN_DeWRiM.
Acemi Üye
Ayrıca siyasi oluşumlarının en aktif olduğu dönemlere biraz bakarsanız açık bir ifade ile İslam esasını öncü aldıklarını ve ahlak yada maneviyatın kaynağınıda islamdan alınacağının açıklamasınıda görmüş olursunuz.
Kaldı ki Maneviyat yada buna benzer demeçlerin kaynağı Batıl dan olacak değil değil mi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
PEKİ KANUN KOYMAK aLAHA MAHUSUS DEGİLMİDİR BİZİM SECTİGİMİZ MİLLET VEKİLLERİ KANUN KOYUYOR NOLUCAK OZAMAN AKP ANAYASADA Kİ BU ANAYASA BENİMKİ DEGİL ZİNA SUÇTUR MADDESİNİ KALDIRDI SORUYORUM AKP YE OY VERENLERE aLLAHIN SUC SAYDIGINI HARAMKILDIGINI SEN NASIL SUÇ DEGİL DERSİN İKİNCİSİ OY VERENLER BU VEBALİN ALTINDAN NASIL KALKAÇAK SORUYORUM TEKRAR KURANDA NİSA SURESİ BİZE YETMİYORMU MİRAS HUKUYLA İLĞİLİDE BİZLER ANAYASADAKİ MİRAS HUKUKUNU KULLANIYORUZ NERDE aLLAHIN KANUNLARI aLLAH BUNLARIN HESABINI SORACAK ORAYA CIKANLARDANDA CIKARANLARDANDA TEK KANUN KOYUCU ALLAH DEGİLMİDİR NEDEN BİZLER KANUN KOYUCULARI SECİYORUZ HANİ MÜSLÜMANDIK HANİ ALLAHA İMAN ETMİŞTİK HANİ ALLAHIN ŞERİATI KANUNU SECTİGİNİZ HANKİ VEKİL ÇIKIPTA BUNLARI SÖYLEDİ YOKSA KORKUYORLARMI YADA BANANEMİ DİYORLAR ALLAHIN KANUNLARINDAN ????
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.