You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Otobüste Dilenmek :D

Otobüste Dilenmek :D

pejmurde
RE: Otobüste Dilenmek :D
Oturdukları Evin Kirasını Devlet Karşılıyor Mesud...Sagliktan Ücretsiz Faydalaniyorlar..İş İmkânıda Sağlıyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Nasıl yani.İstedikleri eve gidip oturuyorlar devlet de kirayı mı ödüyor?

Sağlık ücretsiz tamam.

İş imkanı sağladığını pek sanmıyorum.Çoğu asgari ücretin altında it gibi çalıştırılıyor diye gözlemliyorum.Okuyan kesim nasıl bilmiyorum ama.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Devlet Kira Yardımı Yapiyor...Diyelimki Yapmıyor İstanbula Gelen Suriyelilerin %90nın Altında Arabası Var ..Hepside Varlıklı İnsanlar..Bizim Dar Gelirli Bicok Aileden Daha İyiler..İş İçinde Devlet Diyorum Sizin Bahsettiğiniz Olay Kaçak Çalışan İsyerlerinde Oluyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2014, Saat:10:29 PM, Düzenleyen: S@BıR.
General
Benim gördüğüm tüm Suriyeli'ler fakir ve sefil halde.Zenginini görmedim ben.

Geçen gün alışverişteyken karşımıza birden Suriyeli bir çocuk çıktı.Üstü başı tuhaf halde.Yardım istiyor.Ben de öbür tarafa yöneldim,hala üzerime üzerime geliyor.Annem de korktu beni korumak için önüme geçti felan.O anda güvenlik geçiyordu,güvenlik deyince kaçtı gitti.Artık cidden rahatsız olma aşamasına geldik.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2014, Saat:10:43 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
pejmurde
Böyle Konuşarak Gerçekten Yardıma İhtiyacı Olanların Hakkına Girmem İstemem..Ancak Ben İzlenimlerim Bu Yönde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Evet Ya Orayı Atladım Bazilarida Suriyeli Değil..

Kira Olayını Surdan Biliyorum Ben Civar Semte Oturan Suriyeli Bi Bayan Söylemişti..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.