You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Otobüste Dilenmek :D

Otobüste Dilenmek :D

.
RE: Otobüste Dilenmek :D
Öğrenciyken bir keresinde bankta oturmuş simit yiyorum, ama öylede bir acıkmışımki, o simitin hiç bitmemesini umud etmişken ben, 29-30 yaşlarında bir adam geldi yanıma oturdu elimdeki simidi aldı ve yemeye başladı :D dondum tabi ben..şaka mı acaba diye düşünmek istedim ama hayır simidimi yiyordu üstelik yüzüme sırıtarak yiyordu Smile simidimi yedi ve kalktı gitti. Dünyaya küstüm gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Otobüste Dilenmek :D
Geçen gün terminale gitmek için belediye otobüsü bekliyorum gece 23:00 sularıydı. Bir adam çıkageldi - abi hiç param yok yola çıkacağım yardım edebilirmisin dedi. Bende biraz bozuk para verdim . Sonra bu yetmez bana dedi gülücük bende nereye gideceksin diye sorduğumda terminale gideceğini söyledi tam o sırada terminal otobüsü gözüktü gel ben seni götüreyim benim kartımla gidersin bak sorunu hallettik dedim tamam dedi otobüs yaklaştı geldi ben otobüse bindim arkamı döndüm kimse yok adam koşarak uzaklaşıyordu gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.