Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler
Anket Başlığı: Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler
Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler
otobuste ıcecek bırseyler servıs edıyorlar,adam kadınlara " sen meyvasuyu iç sen de cay ıc" dıyerek emrı vakı seyler soyluyor.:D oyle kızdım kı adama ılk mola yerınde ındım aractan ve bır erkek dergısı aldım.basladım yanında okumaya.adam acayıp kızdı bana ama bırsey de dıyemedı:D ınerken oyle bır bakısı vardı kı dovecekmıs gıbı:D
Adanaya giderken otobüste yol boyunca kulağımda kulaklık sagomu dinliyodum tabi ki
hemen hemen herkes uyuyo ışıkları kapatmışlar. Benim uykum gelmiyo tabi. Muavin yanıma geldi telefonu kapatırmısnız dedi. Müzik sesini duymuş olmalı :D Kapatamam dedim. ( Çünkü müzik olmasa asla yolculuk falan yapamam zaten yolculuklar midemi bulandırır, gidene kadar bikaç kilo veririm :D) Neyse kapatamam dedim. Ama zarar veriyo falan filan anlatmaya başladı. Biliyorum dedim. biliyorumda elinizdeki telefon ne ? siz niçin kapatmıyosunuz dedim. Durdu durdu sonra benimki şirket hattı dedi. :D Ne alaka dedim ? Zarar veriyo kapatırmısınız telefonu dedim. Dahada bişey demedi zaten :D sagomu dinleyerek gittim Adanaya .
Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;
Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi